61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı 1 milyon 250 bin Euro olan değerini 2 milyon 500 bin Euro’ya çıkararak piyasa değerini ikiye katladı.

Bu sezon Trabzonspor’un en önemli kazanımlarından biri olan Yusuf Yazıcı, bordo-mavili forma ile altın çağını yaşıyor. Ligin ikinci yarısında yükselişe geçen Trabzonspor’da en çok konuşulan isimlerin başında gelen 20 yaşındaki genç oyuncu A Milli Takım’a çağrılmanın gururunu yaşıyor.

Trabzonspor’un altyapısından yetişen Yusuf Yazıcı, bordo-mavili forma ile bu sezon önemli işlere imza attı. Mehmet Ekici’nin kadro dışı kalmasının ardından sürekli forma giymeye başlayan genç oyuncu çıktığı 22 maçta 6 gol atıp 10'da asist yapma başarısı gösterdi.

20 yaşındaki oyuncu altın yılın ardından değerini de katladı. Trabzonspor A Takımına ilk çağrıldığında transfermarkt verilerine göre 200 bin Euro olan değerini genç oyuncu 2.5 Milyon Euro seviyelerine kadar çıkardı.
1 sene içerisinde müthiş bir patlama yaşayan Yusuf Yazıcı'nın değerinin önümüzdeki aylarda daha fazla artması bekleniyor.