61SAAT SPOR SERVİSİ HASAN TÜNCEL

Trabzonspor'un sahada hakem eli ile lime lime doğrandığı Galatasaray maçı içerisinde yaşanan bir pozisyon, sadece Trabzonun değil Tüm Türkiye'nin gündemine düşmüştü.

Kaleci Uğurcan'ın yokluğunda kaleyi devralan 17 yaşındaki Arda, Onyekuru ile yaşadığı pozisyon sonrası skandal bir kararla hakem Ümit Öztürk tarafından verilen haksız penaltı sonucu adeta ilk büyük maçında hayatının en zor sınavlarından birini vermişti. Bu noktada devreye giren Kaptan Yusuf Yazıcı genç kaleciyi adeta sistemin çürümüşlüğüne aldırma diyerek ''problem değil'' sözlerini söylemişti.

İki genç futbolcunun yaptığı kısa konuşma Galatasaray taraftarları hariç neredeyse tüm futbolseverler tarafından takdir ile karşılanmış, henüz çocuk denilebilecek yaştaki futbolcuların adaletsizlik karşısındaki onurlu duruşları ülke gündemine oturmuştu.

NE KONUŞTUKLARINA 61SAAT ULAŞTI

Öte yandan, Yusuf'un Arda ile olan diyaloğunun sadece ''problem değil'' dediği kısım ekranlarda görülmüş, kendi aralarında olayı nasıl değerlendirdikleri ise büyük merak uyandırmıştı. O konuşmaya 61saat spor servisi ulaştı.

Yusuf Yazıcı:''İşte bunu çıkarırsan müthiş olur ama çıkarmazsan da bir şey kaybetmiş olmasın''

Arda Akbulut: ''Abi valla penaltı değil...''

Yusuf Yazıcı: ''Problem değil, sen bu formaı giyerek ne kadar iyi olduğunu gösteriyorsun. Ben sana çok güveniyorum, hocamız da bu formayı verdi. Rahat ol.

İki genç yıldız arasındaki bu konuşma, Türk futbolu adına utanç gecesi olan Galatasaray maçı içerisinde uzun süre alkış alırken, haksızlığa karşı da oluşan bir simge olarak ifade edilmişti.