61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan  Tüncel 

Trabzonspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Yazıcı İspanya’nın radarına girdi.

REAL SOCİEDAD İSTEKLİ 

İspanya La Liga’nın önemli ekiplerinden Real Soceidad’ın radarında bulunan Yusuf için 12 milyon Euro’luk bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Trabzonspor'un Yusuf için 15 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay istediği kaydediliyor. Her iki takım arasında pazarlıkların sürdüğü bildirildi. 

SONRAKİ SATIŞTAN PAY

Yusuf Yazıcı’yı kadrosunda görmek isteyen İspanyol kulübünün teklifi daha üst rakamlara çıkartabileceği ifade edilirken Bordo Mavililerin sözleşmeye ek olarak sonraki satıştan pay maddesini ekletmek istediği gelen bilgiler arasında. 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu daha önceki açıklamalarında Yusuf’un 20 milyon Euro’dan aşağı bir bedel ile satmayacağını belirtmişti. 

LİGİ 12. BİTİRMİŞLERDİ

Yusuf Yazıcı’yı isteyen Real Soceidad geçtiğimiz yılı 12. sırada bitirmişti.  Sociedad genç oyunculara yaptığı yatırımlar ile adından sıkça söz ettirmişti. 

YAZICI: NE OLUR BİLEMEYİZ

Yusuf Yazıcı kendisine gelen tekliflerle ilgili “Avrupa’dan gelen teklifler gurur verici bir olay. İnsanların ilgisi beni mutlu ediyor. İhtimaller üzerinden konuşmayı çok sevmiyorum. Ne olur bilemeyiz yaşayıp göreceğiz.”