Bu takım 3. olur olmaz, onu bilemem… Ancak var güçleriyle 3. olmak için terlerinin son damlasına kadar akıtan Trabzonspor sevgisiyle dolu, adeta bir inanç yumağı olup geleceğe umutla baktıran Bordo Mavili başta Yusuf ve arkadaşlarının siz taraftarlardan bir istek ve arzuları var…

Malatya maçında tribünleri eskide olduğu gibi, lütfen doldurun.
Duymuşunuzdur, bir de ben önemsediğim bu çağrıyı duyurmak istedim.
Maça gelince, Bursaspor kalabalık orta alanla kaptıkları toplarla istedikleri 3 puanı kazanmayı yeğledilerse de, Abdülkadirleri, Uğurcan ve diğer arkadaşlarının takımdaşlığını ve klaslarını ilerde birer Avrupalı olabilecek futbolculardan kurulu Trabzonspor takımının neler yapabileceğini durdurulmayacaklarını hesabını yapamayan Mesut Bakkal, Trabzonspor’dan almayı düşündüğü 3 puanı veresiye defterine yazmış oldu. 

Bordo Mavili oyuncular zaman zaman da olsa zor anlar yaşamadılar değil. Rakibin kurduğu barikatları aşmakta zorlanmadılar değil. Pozisyonda vermediler değil. Ancak, Trabzonspor takımı amacına ulaşmak için ya tutarsa mantalitesiyle hareket etmiyor, ne istediğini bilen bir anlayışları var. Ondandır ki istediklerine de alıyorlar. 

İkinci yarı Abdülkadir’i aralarına alıp, girdaptan kurtulan Trabzonspor takımı, Abdülkadir Ömür’ün ömürlük golü ve şimdiye dek sürekli ayağına basılan bu futbolcuya verilmeyen penaltılardan biri verildi ancak gole çevrilemedi. Uğurcan kendine yakışanı yaptı. Dün akşam atan da vardı, tutan da… Onlara bir de asistçiler eklendi.
Geleceğiniz adına, gittiğiniz meşakkatli yolun farkında olduğunuzun ben de farkındayım.

Arkadaşlar, aksi halde tesadüf yolcusu olurdunuz. Şansızlıklara rağmen direklere ve hakemlere rağmen, yürüyün…
Tribünlere sığmayan Trabzonspor sevdalı yürekler, yanınızdan hiç eksik olmayacak. Böylesine devam edeceğine inanıyorum. Hem de hiç azalmadan bu sevda sürecektir. Son söz, Ünal hocama… 

Geçen haftaki yazımda bu güzelliklerin bir de mimarı vardır demiştim. Ancak dün akşamki maçın son çeyrek diliminde oyuna müdahalede saç baş yoldurduğunu da hatırlatmak isterim.