Bölgesel Amatör Lig (BAL) heyecanı haftasonu yeniden başlıyor. Trabzon ekibi Zağnosspor, BAL 3. Grup’ta ilk hafta bir başka Trabzon ekibi Bahçecikspor’la sahasında karşılaşıyor. Akçaabat Fatih Stadı’nda 24 Eylül Pazar günü saat 14.00’da oynanacak Trabzon derbisi öncesi kırmızı-mavi-beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu İrtem, yeni sezondan beklentilerini açıklarken, futbol camiasına da önemli mesajlar verdi. 


“YARIŞIN İÇİNDE VARIZ”
Zağnosspor olarak yeni sezonda çok yüksek transfer ücretleri ödemediklerini söyleyen İrtem, “Bölgesel Amatör Lig’de son yıllarda çok büyük meblağlar ödenmeye başlandı. Bu yıl kulüp olarak bu anlayıştan tamamen vazgeçtik. Mücadele gücü yüksek, genç ve gelecek vadeden oyunculardan oluşan bir takım kurduk. Neticede, oynadığımız ligde başarıya giden yolda en önemli etken mücadele. Mücadele için de diri oyuncularınız olması gerekiyor. Mücadele gücü yüksek bir takımla yeni sezonda yer alacağız. Yarışın içinde olmak için de elimizden geleni yapacağız” dedi. 


FUTBOL ŞÖLENİ OLSUN
Trabzon derbisiyle sezona başlayacaklarını ifade eden İrtem, “Sporda en önemli şey dostluk ve kardeşliktir. Aynı kentin iki takımı olarak sezonu birlikte açıyoruz. Bunun bir futbol şöleni şeklinde geçmesi hem Trabzon’umuza hem Türk futboluna katkı sağlar. Rekabet illaki olacak ancak rekabetin fair-play çerçevesinde geçeceği bir lig olmasını temenni ediyorum. Tüm takımlara kazasız, belasız bir lig diliyorum. Tüm sporseverleri Pazar günü Akçaabat Fatih Stadyumu’na bekliyoruz” açıklamasında bulundu.