Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu ilk maçında deplasmanda Çarşıbaşıspor ile karşılaşan Zağnosspor sahadan 2-1 galip ayrıldı. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen kırmızı-mavi-beyazlı ekip girdiği sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Henüz maçın ilk dakikalarından bir topu direkten dönen bir topu da çizgi üzerinden çıkartılan Zağnoslu oyuncular, Çarşıbaşılı oyunculara maç boyunca pozisyon şansı tanımadı. İlk yarının bitimine 5 dakika kala Emre’nin golü ile devreyi 1-0 önde kapayan Zağnos, ikinci yarının 4’üncü dakikasında Eray’ın nefis golü ile skoru 2-0’a taşıdı. Bu dakikadan sonra oyunu rolantiye alan Zağnos, 89. dakikada kullanılan serbest vuruşta topa yükselerek kafayı vuran Özgür’ün golüne engel olamadı ve maç 2-1 Zağnosspor lehine sonuçlandı.

 Müsabakayı Zağnosspor Başkanı Emre Aksoy ile kulüp yöneticileri Haluk Selim, Koray Turan, Abdülaziz Baş ve Trabzonspor eski yöneticisi Engin Kara, Çarşıbaşı belediye Başikanı Coşkun Yılmaz da takip etti.

 BATUR: “ÇOK GOL KAÇIRDIK”

 Müsabakanın ardından açıklama yapan Zağnosspor Teknik Direktörü Erol Batur: “Çok fazla gol pozisyonuna girdik. Maçın 5-6 olması gerekirdi ama bunlar futbolda olan şeyler. Bazen şans da gerekli. Önümüzde ki maçlarda daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Şimdi İdmanocağı maçına odaklanmamız lazım. Her maç bizim için bir final. Galibiyetten ötürü oyuncularımı kutluyorum ve ilk resmi maçta ki bu galibiyeti çok değerli yönetimimize armağan ediyorum” dedi.

  YER: Çarşıbaşı İlçe Stadı

 Hakemler: Mustafa Aydın***, Muhammet Yumak***, Murat Şener***

 ÇARŞIBAŞISPOR: Hasan**, Faruk*, Uğur Emre**, Özgür**, Burak**, Murat* (Mehmet Ali*, Mertcan*), Engin*, Burak Aydın*, Mehmet*, Yılmaz*, Arda*, Ogün*

 ZAĞNOSPOR: Murat***, Eren***, Kader***, Tamer***, Gökçe***, Hakan Çakın***, Serdar*** (Eser**), Hakan Bayraktar*** (Ali**), Emre***, Eray*** (Serkan**), Okan***

 GOLLER: Dk. 40 Emre, Dk. 49 Eray (Zağnosspor), Dk. 89 Özgür (Çarşıbaşıspor)