BAL’da ilk kez mücadele eden Zağnosspor, maçın ilk yarısını Doğukan Bayraktutar’ın ayağından bulduğu penaltı golü ile 1-0 önde kapadı. Bu gol Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekibin BAL’daki ilk golü oldu. İkinci yarı kontrollü bir futbol oynayan Zağnosspor, 68’inci dakikada kalesinde şok bir gol gördü. 1-1. Bu golün ardından galibiyet için yüklenen Zağnosspor 74, 88, 90 ve 90+4’üncü dakikalarda bulduğu gollerle farka koştu ve sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı. 90 dakika sonunda 3 puanı hanesine yazdıran Zağnosspor, ligin ilk haftasında averajla liderliği eline aldı.

 BAŞKAN AYVAZ: “İYİ BAŞLADIK”
Zağnosspor’un aldığı 5-1’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Zağnosspor Futbol Kulübü Başkanı Şenol Ayvaz, İyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, iyi bir ekip kurduklarını, ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacaklarını söyledi. Ayvaz açıklamasının devamında; “Ayaklarımız yere basarak hedefe varmak istiyoruz. Bu anlamda Akçaabatlıların desteğini bekliyoruz. Akçaabat’ta kaybolan futbol sevgisini ve heyecanını Zağnosspor ile yeniden kazanmak istiyoruz. Akçaabat’a seyir zevki verecek takım oluşturduk. Bizden desteklerini esirgemesinler. Her 90 dakikayı final olarak değerlendiriyoruz.” dedi.

ZAĞNOSSPOR 5-1 KONURSUSPOR

 SAHA: Akçaabat Fatih

 HAKEMLER: Murat Göz***, Sinan Dibioğlu***, U. Barış Öz***

 ZAĞNOSSPOR: Murat Kul***, Miraç Çimşit***, Selim Akbulut***, Hamdi Şahin***, Ceyhun Kuşan***, Emre Nadir***, Cem Apaydın***, Toygar Aydın** (Dk. 74 Emre Özivgen**), Doukan Bayraktutar*** (Dk. 74 Tolga Topal***), Cumaali Bulut*** (Dk. 89 Çağrı Şahin ?), Tugay Tiryaki***

 KONURSUSPOR: Ahmet Furkan Bayrak*, Salih Kaan Kaplan**, Rahman Kırar*, Muhammet Denizoğlu*, İbrahim Güler*, Furkan Sağlam* (Dk. 77 Olcay Denizoğlu*), Emirhan Altıkat*, Emre Kutluoğlu* (Dk. 46 Salih Gürbüz*), Muhammet Ali Kırmızı* (Dk. 62 Hakan Sever*), Orhan Erbay*, Emre Kurdal*

 GOLLER: Dk.34 (P), 74 Doğukan Bayraktutar, Dk. 88 Cumaali Bulut, Dk. 90 Tolga Topal, Dk. 90+4 Tugay Tiryaki (Zağnosspor), Dk. 68 Salih Kaan Kaplan (Konursuspor)