Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan kırmızı-mavi-beyazlılar, Trabzon Akçaabat’ta bulunan Söğütlü Atletizm pistinde teknik direktör Erhan Koç yönetiminde sezonun ilk antrenmanını yaptı. Çim zeminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman kuvvet çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık iki saat süren antrenmanın ikinci bölümünde ise koşu çalışması yapıldı. Trabzon ekibinin 18 Ağustos’ta başlayacak Erzurum kampına kadar çalışmalarını Trabzon’da sürdüreceği kaydedildi. 

KOÇ KENDİNE GÜVENİYOR
Zağnosspor teknik direktörü Erhan Koç, sezonun ilk idmanının tamamlanmasının ardından kamp süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bölgesel Amatör Lig’de beşinci sezonunun geçirdiğini hatırlatan Koç; “Bulunduğumuz grup BAL’ın en zor gruplarından. İçinde bulunduğumuz lig statü ve mücadele bakımından oldukça zor bir lig. Ligde üç Trabzon takımı yer alıyor. Herkes bir hedef dahilinde takım kurdu. Bu ligin en iyi takımı neden biz olmayalım? Sezon sonu ipi neden biz göğüslemeyelim? Bunun için önümüzde hiçbir engel yok. Teknik heyetinden futbolcularına ve yönetimine kadar çok iyi bir aile olur ve iyi çalışırsak her şeyi başarabiliriz” şeklinde konuştu. 

TAŞKIN: “ZAĞNOSSPOR MARKASINA DEĞER KATACAĞIZ”
Zağnosspor’un bir marka olduğu değerlendirmesinde bulunan kulüp başkanı Tuna Taşkın da sezon öncesi hazırlık süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Taşkın, geride kalan sezondan 7 oyuncuyla sözleşme yenilediklerini, 17 oyuncuyu transfer ettiklerini belirterek; “Güçlü, mücadele eden, genç ve spor ahlakını taşıyan bir kadro kurmaya çalıştık. Kamp süresince kadronun artı ve eksiklerini daha iyi göreceğiz. Erzurum’da da 10 günlük bir kamp dönemimiz olacak. Bu süreçte ihtiyaç olması halinde yeni oyuncular da transfer edebiliriz. Zağnosspor’un marka değerini yükseltmek için geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kazasız, belasız ve dostluk, kardeşliğin pekiştiği, büyüdüğü bir sezon futbol camiasıyla birlikte olsun” dedi.