Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekip 7 oyuncuyu transfer etti, 1 oyuncuyla sözleşme yeniledi.

Trabzon 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele edecek olan Zağnosspor, 7 oyuncu transfer etti. Geçen sezon kadrosunda bulunan 1 oyuncuyla da sözleşme yeniledi.

Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekip son günlerde transfere hız kazandırdı. Kadrosunu sil baştan kuran Zağnosspor, Anamur Belediyespor’dan orta saha Soner Yirmibeş’i, Bartınspor’dan sağ açık Muhammet Topal’ı, Yolspor’dan sağ bek Hüseyin Değer, orta saha Ali Rıfat Çakıroğlu, sol bek Yusuf Usta’yı, geçen sezon Bahçecik’te forma giyen eski oyuncusu sağ bek Eren Eroğlu’nu, Düzköyspor’dan Oğuzhan Atmaca’yı transfer etti. İç transferde ise stoper Temel Emre Kantekin ile sözleşme yeniledi.

Zağnosspor Futbol Kulübü Başkanı Tuna Taşkın’ın katılımıyla kulüp binasında düzenlenen imza töreninde oyuncular kendilerini Kırmızı-Mavi-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeleri imzaladılar.

TUNA TAŞKIN: “GENÇ, KARAKTERLİ VE EKONOMİYİ SARSMAYAN OYUNCULAR ALIYORUZ”

İmza töreninde konuşan Taşkın, teknik direktör Mehmet Derya Mazlum’un isteği doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiklerini belirterek; “Hocamız ve teknik ekibimizin hazırladığı listedeki oyuncularla görüşerek transferleri gerçekleştiriyoruz. Hem kulübün ekonomi politikasını sarsmayan, hem genç, hem de karakterli oyuncuları kadromuza katıyoruz. Bu sezon transfer politikasında böyle bir yöntem izledik. Daha çok genç oyunculardan oluşan ve birkaç tecrübeli oyuncu ile birlikte iskeleti oluşan bir takım kurduk. Takımımız yeni sezon çalışmalarına başladı. Önümüzdeki günlerde hazırlık maçlarımız olacak. Bu maçlarda hocamızın eksik gördüğü yerler olursa ve takviye isterse bunu değerlendirip ona göre transferlerimize devam edebiliriz” diye konuştu.