Trabzonspor, transferde hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Gelecek sezon 50. yılını kutlayacak Bordo-Mavili ekip şampiyon kadroyu oluşturmak için tüm imkanlarını seferber ederken, scout ekibinin önerdiği yetenekli oyuncular için girişimler hızlandırıldı.

Geçtiğimiz günlerde ABD’ye giden ve Kolombiyalı sol açık Fabian Castillo’yu bitiren yönetim, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın onay verdiği ABD’li golcü Gyasi Zardes için Los Angeles Galaxy’yi ikna etmeye çalışması sonuç vermedi.

Onazi transferini bitiren Trabzonspor, tüm imkanlarını Gyasi Zardes’i almak için kullanma kararı almasına rağmen Los Angeles Galaxy takımının yükseklerden uçması transferin rafa kalkmasına sebeb oldu.

SOKAĞA ATACAK PARAMIZ YOK


Transferle ilgili Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın transferle ilgili olarak "Zardes olmuyor. Kulübün mali durumu bu transferi kaldırmaz. Önümüze bakıyoruz. Sokağa atacak tek kuruş yok." dedi ve transferin kapandığını bildirdi
ABD Milli Takımı’nda oynuyor
Hızı ve top tekniğiyle dikkat çeken 24 yaşındaki Gana asıllı Amerikalı, MLS’te bu sezon 15 maçta 5 gol, 5 asistlik bir performans sergiledi. Aynı zamanda ABD Milli Takımı’nda da forma giyen 1.88’lik forvet, 31 maçta 6 kez fileleri havalandırmayı başardı.