Trabzonspor altyapısından yetişen, 1461 Trabzon ve Trabzonspor formalarını giydikten sonra geride bıraktığımız sezon Kayserispor’a kiralık verilen Zeki Yavru’ya, Süper Lig’den tam 6 kulüp talip oldu.
Bordo-Mavili formayı giyerken taraftarların en küçük hatasına tahammül etmediği Zeki Yavru, Kayserispor’un ise temel taşlarından biri haline geldi. Burada ortaya koyduğu futbol ile birlikte tam 6 Süper Lig takımının listesine girdi.  Zeki Yavru’yu geçen sezon forma giydiren ve kümede kalan Kayserispor yine kadrosunda görmek istiyor. 

MUSTAFA REŞİT AKÇAY BU İSMİ ÇOK İSTİYOR

Bu ekibin yanı sıra Bursaspor, Osmanlıspor, Başakşehir, Gençlerbirliği, Kayserispor, Akhisar Belediyespor da artık Süper ligde tecrübe kazanan bu oyuncu için nabız yokluyor. Bu 6 ekipten Zeki’yi en çok Mustafa Reşit Akçay’ın çalıştırdığı Osmanlıspor talep ediyor. Zeki’ye çok inanan Akçay’ın, “Trabzonspor’da kalmak istemezsen, seni takımımda görmek isterim” dediği de belirtildi. Zeki Yavru ise, “Trabzonspor’u çok seviyorum ve burada kalmak istiyorum. Ersun Yanal hocamla da görüştüm. O da kalmamı istedi. Canım kadar sevdiğim formama yeniden hizmet etmek istiyorum. Bir şans daha kullanacağım” diyerek kendisine yapılan teklifleri kabul etmiyor.

sporyorum