Vahid Halilhodzic ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasında yapılması planlanan kritik zirve, Oscar Cardozo'nun gelişi sebebiyle ertelendi. Yaşanan problemlere nokta koymak isteyen taraflar, bugün bir araya gelerek sorunlara kesin çözüm bulacak.

Avusturya kampının son gününde teknik direktör Vahid Halilhodzic'in 3-1 kaybedilen Augsburg maçının ardından yaptığı açıklamalar camiaya bomba gibi düşmüş, hatta yönetim cephesinde krize neden olmuştu. "Takıma en az 5 transfer daha yapılmazsa burada kalmanın anlamı yok" diyen Vahid hoca, birkaç idareci tarafından sert eleştirilmiş, "Cardozo, Medjani ve Belkalem gibi oyunculardan sonra halen nasıl takviye istiyor" tarzında yorumlar yapılmıştı. Bizzat devreye giren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yaşanan problemlere son vermek için Bosnalı çalıştırıcı ile Trabzon'da çok önemli bir görüşme planlamıştı.

Halilhodzic’ten geri adım

Fakat dün yapılması beklenen zirve, Cardozo'nun gelişine takıldı ve ileri bir tarihe atıldı. Akşam saatlerinde Trabzon'a ayak basan süperstar ile ilgilenen başkanın, görüşmeyi bugüne ertelediği belirtildi. Öğlen saatlerinde bir araya gelecek olan ikilinin alacağı kararlar Trabzonspor'un kaderini belirleyebilir, sezon öncesi bütün planları da karıştırabilir. Fakat edinilen bilgiye göre dün açıklanan transferlerden sonra Bosnalı'nın biraz daha yumuşadığı, başkandan çözülmeyecek bir talebinin olmayacağı öğrenildi.