PTT 1. Ligi'nin 12. hafta müsabakasında (21.11.2015 Cumartesi) deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Medya Merkezimize açıklamada bulurdu. 
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi bir şekilde değerlendirdiklerini belirten Zıvalıoğlu, "Elazığspor karşılaşmasından üç puanla ayrılarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" dedi.
Ligde en son Karabükspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta, çok güzel bir oyun sergilediklerini fakat aşırı yağmur nedeniyle duran toptan yedikleri golle beraberliğe razı olduklarını ifade eden Hamdi Zıvalıoğlu, şöyle konuştu; "Üç puan almayı hedeflemiştik ancak çok istememize rağmen duran toptan yediğimiz golle bir puan aldık. Daha önümüzde çok maç çok puan var. Şimdi milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirip, deplasmanda oynayacağımız Elazığspor maçından 3 puanla dönmek istiyoruz."
Takımda cezalı olan Aytaç ve Yoann'ın Elazığspor maçında forma giyemeyeceğini ifade eden Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu, "Bu oyuncuların yanı sıra sakat olan Ziya Alkurt'ta takımdaki yerini alamayacak" diye konuştu.
Zıvalıoğlu, "Hedeflediğimiz puanın devre arasına kadar yakalamak istiyoruz. Bu doğrultuda da hedeflediğimiz puana yakınız. Takımda olarak ta hedefimize kilitlendik. Bu yolda önümüze çıkacak güçlü rakiplerimizi yenerek ulaşacağız. Bu anlamda da bizi bu yolumuzdan hiç bir kuvvet alıkoyamaz" ifadelerini kullandı