Bu nedenle İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile maçta açta yer alması beklenmeyen Zokora'nın en az 7 maçta forma giyemeyeceği belirtildi. Teknik direktör Şenol Güneş, Zokora'nın yerine Aykut Akgün'ü hazırlıyor. Zokora'nın İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından önce mi sonra mı gideceği ise henüz netlik kazanmadı.
GÜNEŞ'TEN SERKAN'A UYARI
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu sabah yapılan antrenmanda Serkan Balcı ile özel bir görüşme yaptı. Futbolcusundan zaman zaman oynadığı sağbek mevkiine alışmasını isteyen tecrübeli teknik adamın Serkan Balcı ile yaptığı görüşme yaklaşık 10 dakika sürdü. Serkan Balcı, Manisaspor maçında gördüğü sarı kart ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi cezalı duruma düştü.

GİRAY: "FIRTINA ESMEYE BAŞLADI"
Trabzonspor'un başarılı savunma Oyuncusu Giray Kaçar, Manisaspor galibiyetiyle çıkışa geçtiklerini söyledi. Giray, ligde Karadeniz Fırtınası'nın esmeye başladığını ifade ederek, "Bir galibiyet serisini başlattığımızı düşünüyoruz. Umarım hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maçı da kazanarak serimizi sürdürmek istiyoruz. Belki futbol olarak tatmin edemedik ama galibiyet çok önemliydi" diye konuştu.