Beşiktaş beraberliği ve Bursa yenilgisinin ardından tüm gözler Antalya maçına çevrilmiş, zor deplasman diriliş sınavı olarak kabul edilmişti. Ancak Trabzon öne geçmeyi de başardığı karşılaşmada 7 dakikada 2 şok gol yiyerek 13 puanda kalınca, tüm hesaplar alt üst oldu. Hakemin son düdüğü ile birlikte bazı Bordo-Mavili oyuncular yeşil çimler üzerine yığılıp kalırken, bazıları da öfkeyle soyunma odasının yolunu tuttu.

Bamba yanıt vermeyince
Soyunma odasında ise böylesi şok bir yenilgiyle karşılaşan her takımın karşılaşabileceği gerilimlerin yaşandığı öğrenildi. En sert çıkışı yapan ismin ise takımın Fildişi Sahilli deneyimli oyuncusu Zokora olduğu ortaya çıktı. Her fırsatta savunup büyük destek verdiği takım arkadaşı ve vatandaşı Bamba’ya yüklenen Zokora’nın, golden önceki pozisyonu hatırlatıp, “Gereksiz yere o hareketleri yaptın, ortam gerildi. Sonra mecburen kenara alındın ve sen dönene kadar bölgenden gol yedik. Burada forma giymek istiyorsan dikkatli olmalı ve böyle davranmamalısın” ifadelerini kullandığı bildirildi. Milli takımda da kaptanı olan Zokora’nın bu çıkışına hayli şaşıran Bamba’nın ise herhangi bir karşılık vermemesi olayın farklı boyutlar kazanmasının önüne geçti.

Şenol Güneş el koydu
Oyuna girdikten sonra yaptığı top kayıplarıyla eleştirilen Volkan Şen’in de soyunma odasındaki gergin atmosferden nasibini aldığı edinilen bilgiler arasında. Bazı arkadaşlarının o pozisyonları hatırlatması üzerine Volkan Şen’in, “Hangimiz böyle bir sonuç ortaya çıksın diye bilerek hata yapar? Maç kazansaydık hepimiz kazanacaktık, kaybettiysek de hepimiz kaybettik” yanıtını verdiği bildirildi. Çok kısa bir zaman aralığında yaşanan bu sıcak anlara noktayı ise teknik direktör Şenol Güneş’in koyduğu ve “Yeter artık susun” mesajını verdiği belirtildi. Birçok maçtan sonra oyuncularına yönelik eleştirilerde bulunmaktan kaçınmayan Güneş’in de öğrencilerinin bozuk olan moralini daha fazla bozmamak için hiç bu konulara girmediği vurgulandı.