Gecede bir konuşma yapan Dernek Başkanı Osman Öztürk, şampiyonluklarını vermeyen Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderme yaptı.

Trabzonspor'un kuruluşunun 45. yıldönümü kutlama etkinliklerine Ereğli Trabzon Taraftarlar Derneği de katıldı. Takımlarının kuruluş yıldönümü nedeniyle sahil bandı Alemdar Müze gemisi yanındaki alanda toplanan bordo - mavili kulübün taraftarları, takımlarını yalnız bırakmadı. Horon çeken ve takımlarına tezarrühat ile destek veren taraftarların arasında çocukların da olduğu dikkat çekti.

Gecede bir konuşma yapan Ereğli Trabzon Taraftarları Derneği Başkanı Osman Öztürk, Trabzonspor'u sonuna kadar desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Konuşmasında Türkiye Futbol Federasyonu'na da gönderme yapan Başkan Öztürk, şöyle konuştu:

“Derneğimiz 2011 yılı Şubat ayında kurulmuş olup faaliyetlerini 18 aydır sürdürmektedir. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri Trabzonspor'a yakışır şekilde duyurmaya çalıştık. Bu etkinliğimiz de takımımızın kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapıldı. Son olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun daha önce adaletsiz tutumlarını yeni dönemde görmek istemiyoruz. Bu konuda daha adil daha iyi bir lig yönetmelerini istiyoruz.”



Başkan Öztürk’ün konuşmasının ardından sahil bandında yerini alan yaklaşık 200 Trabzon Taraftarları Derneği üyesi Havai fişek atışından sonra ellerindeki meşaleleri yaktı. Renkli görüntülerin yaşandığı gecede çekilen horonun ardından kalabalık olaysız şekilde dağıldı