Bu hizmetlerden tasarruf etmek için, mikrofiber bez, fırça ve deri temizleyiciyle (herhangi bir büyük otomobil mağazasında mevcuttur) düzenli olarak iç mekanı temizleyin. Çiftkurtlar otomotiv Bosch car service kalitesini seçim kriteri olarak kullanabilirsiniz.

Temizlemeye üst elemanlardan başlayın - koltuk başlıkları ve sırtlıklar. Fırçayı yüzeye hafifçe bastırarak dairesel hareketler yapın. Cilt gözle görülür şekilde kirli ve yağlıysa, temizleyiciyi uygulayın ve yarım dakika bekleyin, ardından tedavi edilen alanı bir fırça ile ovalayın.

Bundan sonra, fazla temizleyiciyi mikrofiber ile toplayın ve cilde saç kremi uygulayın - bu şekilde daha uzun süre temiz kalacak ve yeterince nemlenecektir. Şiddetli donda kuru deri çatlayabilir ve bunu düzeltmek zordur: döşemenin değiştirilmesi veya değiştirilmesi gerekecektir. Kumaşın içine büyük miktarda su emilmesini önleyen hidrofobik bileşiklerle

tekstilin iç kısmına işlem yapın. LUKOIL'in döşeme temizleyicisi bu görevlerle mükemmel bir şekilde başa çıkacaktır . Kumaşı sadece çoğu kir türünden temizlemeye yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda hoş olmayan kokuları ortadan kaldırarak otomobilin içinde taze bir aroma bırakacaktır.

Bir kereden fazla söylediğimiz gibi, kış arabayı terk etmek için bir sebep değil. Şimdi daha fazlasını söyleyelim: kış kirli bir araba kullanmak için bir sebep değildir! Ek olarak, temiz bir araba sadece sizi ve yolcuları değil, aynı zamanda potansiyel alıcıları da memnun edecektir: İkincil piyasada bakımlı bir araba satmak çok daha kolaydır.

Her yolculuktan önce, aracın altında - özellikle motor bölgesinde - herhangi bir teknik sıvı olup olmadığını kontrol edin. Dikkatli olun: su birikintisi siz park etmeden önce olmuş olabilir. Yanlış anlaşılmayı önlemek için, aracı bıraktığınız kaldırımda herhangi bir leke olup olmadığına önceden dikkat edin.

Arabanın altında lekeler varsa, bir yağ çubuğu ile yağ miktarını kontrol edin ve ayrıca depodaki işaretlerden antifriz seviyesini değerlendirin. Sürüşten önce eksik sıvıyı tamamlayın.

Yakın gelecekte bir araba servisini ziyaret etmeyi unutmayın: küçük bir arızanın ciddi bir sorun haline gelmemesi için sızıntının nedenini belirlemeniz ve düzeltmeniz gerekir.