Pike kalın kumaşlı olmaması, çarşaf kadar da ince özelliği sahip olmaması sebebi ile bizlere yeterli ısıtma özelliğini veren hoş bir kumaştır. Elart ile çeyiz takımlarınızdaki eksikliklerinizi tamamlarken, pikelere yer vermeyi unutmayınız.

Çeyiz hazırlığında evinizin içeriğine göre birçok farklı ürün, birçok içerik tedarik etmeniz gerekmektedir. Kimilerimiz evlenirken çeyizini tam takım hazırlamakta, kimilerimiz de zorunlu ihtiyaçlar dışında kalan ürünleri sonradan tamamlamaktadır. Ama unutmayalım ki bu çeyiz hazırlığı elbet alınacak olan zaruri ihtiyaçlardır. Bu sebeple, sizlerde kalite ürünlere, uygun fiyatlarla ulaşmak istiyorsanız elart.com sitemizi ziyaret edebilir, kampanyalı ürünlerimiz ile ihtiyaçlarınızı sonraya bırakmadan güvenle tedarik edebilirsiniz.

Elart Pike Seti İçerikleri

Pike seti içeriğimiz birçok ürüne sahip olup, satın aldığınız seti sadece pike takımı olarak düşünmeyiz. Bu seti alarak, aynı zamanda nevresim takımına da sahip olacaksınız. Ürün içeriğimizde, 1 adet pike, nevresim, çarşaf, 2 adet yastık kılıfı ve 2 adette dantelli dekoratif yastık kılıfı bulunmaktadır. Böylelikle, çarşaf, nevresim ve yastık kılıfları ile nevresim takımına, pike ve 2 adet dantelli yastık kılıfı ile de pike takımına sahip olacaksınız. 

İki takımı tek set ile birleştiren bu parçada, renk ve desen uyumları birbirleri ile örtüşecek şekilde ayarlanmış, sizlere sadece zevkinize uygun modeli beğenmek kalmaktadır. Renk, desen ve çeşitli modellerimize elart.com adresinden ulaşabilir, ürün ebatlarını da tercihinize göre sitemizden belirleyebilirsiniz.

Elart Pike Seti Özellikleri

Elart ile ihtiyacınız olan her türlü çeyiz hazırlığınızı tamamlayabilir, dilerseniz de hediye almak için, evinizde misafirlerinizi ağırlamak için, ailenize ve akrabalarınıza da sürprizler ile jestler yapabilirsiniz. Aklınıza gelen her türlü ürünü, geniş çeşit kapasitesi ile farklı doku ve renk alternatifleri ile size sunduğumuz hizmetlerimiz ile karşınızdayız.

Pike seti özelliklerimiz arasında farklı renk ve desenlerin yanı sıra, jakarlı şönil polyester içerikli ürünlerimiz ile göz alıcılığı hissedecek ve hissettireceksiniz. Dokusundaki yumuşak, kaygan veya parlak özellikleri ile de üzerinde leke tutmayacak ve toz barındırmayacaktır. Ayrıca, %100 pamuk ve yerli üretimi ile ürünlerimiz tüylenme yapmaz ve sizi kaşındırmaz. Siz elart.com sitemizden seçiminizi yapın, bizler sizin memnuniyetinizi sağlayalım.

Elart Pike Seti Ölçüleri

Ürün içeriğinde başta tercih sebebiniz pike olduğu üzere, pike ebatlarımız 230*240 ölçülerindedir. Bu ebatlar çift kişilik ürünler için geçerli olup, tek kişilik veya özel üretim olan ebatlarımız da mevcuttur. Çeyiz takımı hazırlıyor ve yatağınız için ebatlara göz atıyorsanız, set içerisindeki diğer ebatlardan da bahsedelim. Pike seti içerisindeki çarşaf 240*260 ebatlarında, nevresim 200*220 ebatlarındadır. Çift kişilik yatak ölçüleri standart ebatlarda üretildiği için ürünlerimiz de buna uygun olacak şekilde üretilmiştir. Fakat sizin ölçüleriniz özel üretim ise, sizlerin memnuniyeti için bizlerde özel yapmakta ve sizleri menün etmek için çalışmaktayız. Detaylı ebatlarımıza elart.com adresimizden ulaşabilir, talep ettiğiniz ölçüleri de bizlere iletebilirsiniz.

Elart olarak öncelikli sizlerin tercihi doğrultusunda üretimlerimizi yapıyor, müşteri memnuniyeti ve ihtiyacı anketleri ile yolumuza devam ediyoruz.

Elart Pike Seti Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Pike seti alırken, öncelikle set içerisindeki ürünlere bakmalıyız. Setin içerisinde adı her ne kadar pike olarak geçse de, ürün içeriği sadece pike ve yastık kılıfından ibaret olabilir. Hal böyle iken, aynı fiyatları verip az içeriklere sahip olabilirsiniz. Elart ile fazla ürün içeriğine sahip olabilir, aynı fiyata nevresim takımına da ücretsiz sahip olabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken diğer bir hususta, ürün kalitesidir. Ürünlerimiz tüm testlerden geçerek, sizlerin sağlığı ve beğenisine sunulmaktadır. Kalite ve içerikten sonra, gerisi sizin görsel zevkiniz. Elart.com web sitemizdeki çeşitli ürünlere göz atabilir, kararınızı artık verebilirsiniz.