Merakla beklenen 2021 Üniversite taban puanları açıklandı. Tıp Fakültesi kaç binle kapattı? Hukuk fakültesine son yerleşen adayın taban puanı kaç? Paramedik taban puanları bu sene yükseldi mi? Özel üniversitelerin taban puanları nasıl değişti? Üniversite adayların beklediği bütün sorular cevap bulmuş oldu.

Üniversiteye hazırlık sürecinin son dönemecinde sınava sayılı günler kalmışken adaylar hedeflediği bölümler ile alakalı araştırmalara hız verdi. Bu süreç üniversite taban puanları ve sıralamaları da merakla bekleniyordu. Bilindiği üzere ÖSYM her yıl taban puanlarını üniversite yerleştirmeleri gerçekleştikten hemen sonra yayınlamaktadır. Fakat her sene değişen sınav zorluğuna bağlı olarak taban puanları da değiştiği için adaylar başarı sıralamalarını daha çok merak ederler. 

Başarı sıralamaları YÖKATALAS tarafından her senenin sonuna doğru yayınlanmakta olup bu sene de tam vaktinde yayınlandı. Son 4 senenin taban puanlarını başarı sıralamalarını kontenjanları düzenli olarak adaylara sunan YÖKATLAS gibi bu sene kazanabilirsin.com da sizler için yayınladı

Kazanabilirsin.com sizler için en doğru bilgileri en hızlı şekilde size ulaştırmayı kendisine düstur edinmiş bir eğitim sitesidir. YKS sınavını yanında DGS, KPSS, LGS, TUS ve daha birçok sınav içinde taban puanlarını ve dokümanları sunan kazanabilirsin.com çok kısa bir sürede arama motorlarında üst sıralarda yer almayı başardı.

YKS taban puanları ile beraber DGS Taban Puanları , LGS Taban puanları ve hesaplama motorlarına da ulaşabileceğiniz bir site olan kazanabilirsin.com sitesini mutlaka ziyaret etmenizi öneririz