Ancak artık yepyeni bir yöntemle de duvarlarınızı sıkıcı ve düz bir görünümden kurtarmanız mümkün hale geldi. Bunun için imdadınıza hiç de yabancı olmadığınız duvar kağıdı çeşitleri yetişecek. Artık duvar kağıtlarının özel baskı teknikleri ile hazırlandığını hatırlatmak isteriz.

3 Boyutlu Duvar Kağıdı Çeşitleri Bu baskı teknikleri sayesinde renkler daha canlı, desenler daha belirgin ve duvar kağıdı ürünleri de çok daha dayanıklı bir hal aldı. Hatta aralarında 3 boyutlu bir görünüme sahip olan ürün çeşitleri de bulunuyor. Bu ürünler günümüzde en çok tercih edilen modellerin de başında geliyor.

Artık eskiden olduğu gibi seçtiğiniz herhangi bir duvar kağıdı modelini odanızın dört duvarına da uygulamak zorunda değilsiniz. Sadece bir duvara kağıt yapıştırabilirsiniz. Ya da 2 farklı model seçerek karşılıklı olan duvarlarınızda bu duvar kağıdını uygulayabilir ve odanızın çok daha enerji dolu, neşeli ve renkli bir görünüm almasını sağlayabilirsiniz.

duvar kağıdı Kısacası duvar kağıtları arasından seçim yaparken de, evinizin duvarlarını harika desenler ve renklerle süslerken de tamamen özgürce davranabilirsiniz. Yeni fikirleri uygulamak isterseniz sizlere hemen birkaç fikir önerelim.

Eskimiş mobilyalarınızı da duvar kağıtları ile kaplayabilirsiniz. Bambaşka bir görünüm alacaklardır. Aynı fikri eskimiş kapılarınız için de uygulayabilirsiniz.

Hayalinizdeki ev görünümüne sahip olmak için http://www.mykagitcim.com adresine tıklayın. En zengin ürün çeşidini sizlere sunan bu adres aynı zamanda kendinden yapışkanlı kağıt çeşitlerini de kullanıma sunuyor.

Bu ürünlerle bambaşka dekoratif ürünler yapabilirsiniz.

Ayrıca eski olan ahşap ürünler, mobilyalar, cam eşyalar kendinden yapışkanlı kağıtlarla kaplanarak yepyeni bir görünüm alabiliyor. Ne dersiniz, denemeye değer mi?