Testkolik sayesinde İngilizce öğrenmek artık çok daha kolay ve eğlenceli. Yenilenen soruları ve bitmeyen kaynaklarıyla 5. Sınıf İngilizce testleri artık Testkolik’de yeri almış durumda. Tamamen kaliteye dayalan ve birbirinden farklı sorularıyla 5.sınıf öğrencileri İngilizce konusunda asla zorlanmayacak.

5. Sınıf İngilizce testleri yenilenen soruları ve kitaplarıyla sitemizde sizleri bekliyor. Ayrıca bitmek bilmeyen sürprizleriyle de kazandırmaya devam ediyor.

İngilizce öğrenmek sanılanın aksine artık daha rahat. Özellikle 5.sınıflara özel yenilenen İngilizce soruları göz kamaştırıyor.

5. Sınıf İngilizce Soruların Kaliteleri

5. Sınıf İngilizce soruları tamamen güncel müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. Her testin içinde birnbirinden kaliteli sorular mevcuttur. Yenilenen müfredatla birlikte sorularında kalitelerini arttırdık. Özellikle daha çok görsel bazlı sorulara yönelerek öğreticilik seviyesini çıkardık. Yararlılık konusunda emin adımlarla ilerlediğimizi düşünüyoruz. 5. Sınıf İngilizce testlerini incelemek ve daha fazla detay almak için Testkolik.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

5. Sınıf İngilizce Testleri Zorluk Seviyeleri

Tüm testlerimizde olduğu gibi İngilizce testlerimizde de seviyeler vardır. İsteyen tüm öğrenciler kolay, orta ve zor seviyelerindeki testleri seçebilir ve çözebilirler. Bu seçimler tamamen değerli üyelerimize bağlıdır.

İngilizce Testleri Müfredata Uygun mu?

Kesinlikle evet. Tüm testler sisteme eklenmeden önce Müfredat kontrolünden geçerler. Şuan eklenilen 5.sınıf İngilizce Testleri de tamamen müfredat uyumludur. Ayrıca bu kontroller uzman editör ekibimiz tarafından yapılır. Hata payının olması mümkün değil. Birbirinden kaliteli İngilizce soruları sizleri bekliyor.

5. Sınıf İngilizce Testleri Konu Başlıkları

Tüm konu başlıkları günceldir. Dilerseniz kontrol edebilirsiniz.

Aşağıda 5.Sınıf İngilizce testlerinin konu başlıkları mevcuttur;

Hello

My Town

Games and Hobbies

My Daily Routine

Health

Movies

Party Time

Fitness

Animal Shelter

Festivals

Yukarıda belirtilen tüm konu başlıklarını sitemizden ya da güncel müfredata üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca testlerimiz kazanım, ünite tekrar ve deneme testleri olarak ikiye ayrılır. Dilediğiniz kategoride seçim yapabilir ve testler çözebilirsiniz.

5. Sınıf İngilizce Test Kitapları

5. sınıflara müjde! 5. Sınıf İngilzce test kitapları artık Testkolik’de. Hem de tamamen ücretsiz. İçerisinde birbirinden kaliteli binlerce sorunun olduğu Tonguç Yayınevine ait Dinamo Soru Bankası kitapları artık sizinde olabilir. Hiçbir ücret ödemeden ve talep etmeden, üstelik hiçbir kargo ücreti vermeden evinize kadar gelebilir.

İngilizce öğrenenmenin en eğlenceli halini görmek ve kitaplar kazanmak istiyorsan hemen Testkolik.com’a üye ol. Daha sonra 5.Sınıf İngilizce testlerini istediğin seviyede çöz. Yaptığın her doğru için puanlar kazanacaksın. Bu puanlar daha sonra kasana birikecek. Bu birikimle birlikte mağazamıza gidebilir, istediğin ürünü hiçbir ücret ödemeden sipariş edebilirsin.

Ayrıca bu puanlara sadece test çözerek değil oyun oynarak da sahip olabilirsiniz. Sitemizde oyunları incelemek için lütfen sitemizi ziyaret edin.

Hemen Testkolik.com sitesine uğra, ücretsiz kayıt ol ve kazanmaya başla.