Acil olarak müdahale edilmesi gereken durumlarda 7/24 açık veteriner arayışı bulunuyor. İstanbul için 7/24 açık olan ve her an her tür müdahale için hazır olan Gültepe Veteriner Kliniği ile iletişime geçebilirsiniz. Her tür canlı ve minik dostunuz için müdahale edilmesi gereken tüm durumlar uzman veteriner hekimler ve donanımlı ekipmanlar sayesinde en doğru ve en hızlı şekilde burada yapılıyor.

İstanbul Maslak veteriner arayışınız için Gültepe Veteriner Kliniği resmi web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Burada belirtişmiş olan iletişim bilgileri üzerinden bağlantı kurabilirsiniz. Hem acil gelişen durumlarda anlık müdahale edilmesi gerektiğinde, hem de dostlarınızın rutin bakım ve kontrol süreçlerinde Gültepe Veteriner Kliniğinden kaliteli, hijyenik ve profesyonel bir hizmet alımı yapabilirsiniz.

Kâğıthane veteriner arayışınız için Gültepe Veteriner Kliniği bünyesinde görev alan uzman veterinerlerden destek alabilirsiniz. Kedi, köpek, egzotik hayvanlar ve tüm kuş türleri için en etkili ve başarılı tedaviler burada sağlanıyor.

Gültepe Veteriner Kliniği hizmetleri

Gültepe Veteriner Kliniği hem 7/24 hizmet veriyor, hem de bölgenin en kapsamlı çalışan kliniklerinden birisi olarak biliniyor. Anında ve kapsamlı bir müdahale için laboratuvar ve röntgen hizmetleri sağlanıyor. Aşılamalar, tedaviler, kısırlaştırma, diş ve göz hastalıkları, cerrahi ve dahiliye müdahaleleri için Gültepe Veteriner Kliniği bünyesinde verimli ve donanımlı bir hizmet alımı yapabilirsiniz.