Uygun fiyat ile kaliteli gıda ürünlerini bir araya getiren A101 sayesinde fit görünümünüzü destekleyen seçeneklere ulaşabilirsiniz. Özellikle tok tutan yiyecekler tercih edenler için A101’de birden farklı alternatif bulunur. Genel olarak A101’de görebileceğiniz fit ürünleri aşağıda bulabilirsiniz. 

Yulaf 

Birçok sağlıklı yaşam ve diyet listesinde yulafın bulunduğunu görmüşsünüzdür. Doyurucu ve sağlıklı bir öğün sunan yulaf ile tatlı lezzetler hazırlayabilirsiniz. 

Kinoa 

Klasik kısır lezzetini fit kaldığınız dönemlerde de yemek için kinoa ürünlerinden destek alabilirsiniz. Kinoa tok tutucu özelliği sayesinde doyurucu bir salata ya da kısır hazırlamanıza imkan tanır. 

Siyah Nohut ve Pirinç 

A101’den alacağınız bir diğer fit ürün bakliyatlardır. Siyah nohut ve pirinci haşlayarak salatalarınıza ekleyebilirsiniz. 

Diyet Ekmek Ürünleri 

Sağlıklı beslenmek isteyen pek çok insan ekmeği diyet listesinden nasıl çıkaracağını düşünür. A101’de yer alan diyet ekmek çeşitleri arasından size en uygun seçeneği bulabilirsiniz. Dilerseniz kepekli, çavdar ve tam buğdaylı ekmek ürünleri arasından seçim yapabilirsiniz. 

Bitki Çayları 

Sağlıklı yaşam ve diyet söz konusu olduğunda pek çok insan desteklemesi açısından bitki çaylarına yönelir. A101’de yer alan yeşil çay, form çayı, kayısı ve diğer seçenekleri tercih ederek diyetinizi destekleyebilirsiniz. 

Yaprak Galeta 

Diyet boyunca ekmek tüketimini bırakan ya da azaltanların birçoğu farklı alternatiflerle ekmeğin yerini doldurmak ister. A101’de bulunan yaprak galetayı tercih ederek hafif ve tok tutucu bir öğün hazırlayabilirsiniz. Özellikle kahvaltıda peynir ile birleştirerek daha doyurucu hale getirebilirsiniz. A101’deki galetalar sade ve çörek otlu seçeneği ile karşınıza çıkar. 

Çiğ Kuruyemiş 

Kalori hesabı yapanların pek çoğu diyette çiğ kuruyemiş seçeneklerine yönelir. Çiğ fındık ve badem tercih ederek sağlıklı ve doyurucu bir ara öğün yapabilirsiniz. 

A101 aktüel ürünlerini takip ederek en fit ürünlere uygun fiyata ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz tüm detaylar için https://sonaktueller.com/ adresini ziyaret edin.