KASTAMONU (AA) - Kastamonu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Oktay Öztanç, Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar'ı ziyaret etti.

Başkan Oyar, makamındaki ziyarette, belediye olarak birçok yatırıma imza attıklarını, kurumun borçlarını da düzenli bir şekilde ödediklerini söyledi.

Yatırım olan bir yerde borcun da kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Başkan Oyar, "Borç olmadan yatırım olmaz. Mutlaka Abana'ya bir şeyler kazandırırken borcumuz oluyor. Biz hem yatırımlarımızın borcunu hem devletimize olan borçlarımızı düzenli bir şekilde ödüyoruz. Göreve geldikten sonra borçlarla çok uğraştık. Çok şükür borçlarımızı yoluna koyduk, yapılandırmaların ardından hiç borcumuz olmayacak inşallah." diye konuştu.

SGK İl Müdürü Öztanç da Abana Belediyesi'nin örnek belediyeler arasında yer aldığına dikkati çekerek, "Abana, bizim en sevdiğimiz belediye türü. Burada bir şeyler üretilip hizmetler yapılıyor, üstelik borcu da yok. Bundan dolayı Abana Belediyesi bizim yüz akımız ve bundan gururla bahsediyoruz." dedi.