Acıbadem evden eve nakliyat ve depolama konusunda şirketimiz keşif sonrası fiyanladırma yaparaktan sizlere en hızlı şekilde yardımcı olacaktır. Acıbadem bölgesinde taşınacak ofis katlarının ve şirketlerinin %80’lik kısmını firmamızın yaptığını biliyomuydunuz? 

Firmamız yılların vermiş olduğu tecrübeye dayanarak sizlere en iyi nakliyat hizmetleri Sunmakdayız ister ev ister ofis taşımacılığında büyük adımlarla sizlere en iyi hizmetler sunmaya 1974 yılından beri vermekteyiz. acıbadem içerisinde en iyi nakliyat şirketi olarak Çeçen Sok’taki merkezimizle sizlere en iyi hizmetler vermekteyiz acıbadem’deki Emlak piyasasındaki dostlarımıza sorun bizi. Centruly 21 , Çevik Emlak , Coldwell Banker Bravo 2 Gayrimenkul , Köşem Emlak , Remax , Güneş Emlak bunlara sorabilirsiniz. 2+1 – 3+1 – 4+1 olmak üzere toplamda 7 aracımızla hizmet vermekteyiz.Tarafınızdan bize nakliye isteminde bulunulmasından hemen sonra söz konusu mekana expertiz personeli gönderilir.Personelimiz gerekli incelemeyi yapıp,kullanılacak malzeme miktarını,hangi aracınızın size uygun olacağını,kaç adet personel gerektiğini ve sigorta bedeli gibi verileri hazırlar ve bu expertiz hizmeti tamamen ücretsiz yapılmaktadır.

Soylu Nakliyat Acıbadem , her geçen gün mantar gibi çoğalan ve aynı hızla iflas eden bu firmalar yüzünden mağdur olan ve “keşke önce size gelseydim” diye hayıflanan müşterilerini, hatta 444 37 43’ü arayarak iletişim ekibiyle kontağa geçen müstakbel müşterilerini Acıbadem Evden Eve hangisidir bulma maceralarında dikkat etmeleri gereken konularda bilinçlendirmekte ve hiçbir çıkar gözetmeksizin ücretsiz danışmanlık hizmeti vermektedir. İrtibat numaramızı arayarak ya da sitemizde birkaç dakika gezinerek fikir edinebilir ve gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Kaynak : https://www.soylunakliyat.com/acibadem-evden-eve-nakliyat/