Dijital baskı alanında hizmetler veren firma yıllık yaklaşık olarak 300 bin metre karenin üzerinde baskıyı yaparak müşterilerine teslim ediyor. Boran reklam firmasının açık hava reklamcılığı alanında verdiği hizmetler arasında dijital baskı, ışıklı veya ışıksız tabela, araç giydirme, dış cephe giydirme ve fuar standları bulunuyor.

Dijital Baskı Hizmetleri

Firma dijital baskı alanındaki faaliyetlerini 20 yılı aşkın süredir sürdürüyor. Dijital baskı alanındaki üretimleri teknolojiye uygun baskı yapan makineleri sayesinde gerçekleştiriyor. Firma tarafından yapılan dijital baskı çeşitleri arasında mesh baskı, vinil baskı, kanvas baskı, folyo baskı, one way vision baskı başta olmak üzere tüm dijital baskı çeşitleri bulunuyor. 

Firmaların tanıtım ve reklamları için tercih ettiği dijital baskı fiyatları üretimlere bağlı olarak değişebiliyor. Fiyat değişikliğinde dijital baskının yapıldığı malzemeler, baskının kalitesi ve ebatı gibi faktörler etkili oluyor. Firma aracılığıyla dijital baskı türlerinden yaptırmak isteyen kişiler firmadan fiyat teklifi alarak ihtiyaçlarını giderebiliyorlar.

Fuar Standları

Reklam firması şirketlerin ya da kişilerin fuarlarda reklamlarını ve tanıtımlarını yapmaları içinde hizmet veriyor. firmanın işlevinin anlatan baskı uygulamaları ile firmalar kendilerini fuarda pek çok kişiye kolay bir şekilde tanıtabiliyorlar. Fuar alanları için firma tarafından yapılan uygulamalar arasında örümcek standlar, lightbox ışıklı pano uygulamaları, rol lup banner uygulamaları ve çerçevesiz ışıklı tekstil baskı uygulamaları bulunuyor. Fuar alanlarında yapılan bu reklam uygulamalarından son yıllarda en fazla tercih edileni lightbox uygulamaları oluyor. Bu uygulamada baskılar için uygun olacak kumaşları kullanıyorlar.

UV Baskı Hizmetleri

Firma dijital baskı dışında uv baskı hizmetleri de veriyor. Bu baskı türü güneş ışınlarına dayanıklılığı ile dikkat çekiyor ve bu baskı kullanılarak ortaya çıkan ürünler güneş ve su gibi dış etkenlerin olumsuzluklarından etkilenmiyorlar. 

Firmanın yaptığı uv baskı çeşitleri arasında şunlar bulunuyor;

  • Pleksi uv baskılar

  • Cam uv baskılar

  • Ahşap uv baskılar

  • Foreks uv baskılar

  • Kompozit uv baskılar

  • Deri uv baskılar

  • Fayans uv baskılar

  • Duvar kağıdı uv baskılar

  • 3d lenticular uv baskılar

  • Işıklı tekstil uv baskılar

Bu baskıları tamamı baskı uygulaması yapıldığı andan itibaren bekleme olmaksızın kullanılmaya başlandığı için müşterileri tarafından daha çok tercih ediliyorlar. Ayrıca baskılarda kullanılan malzemeler insanların sağlığına herhangi bir kötü etki bırakmadığı için diğer baskı türleri yerine tercih ediliyorlar.

Cam Baskı Hizmetleri

Uv baskı alanında Türkiye dışında 10 ülkeye hizmet veren firma uv baskı çeşitleri arasında yer alan cam uv baskıları da kaliteli bir şekilde gerçekleştiriyor. Cam uv baskılar cam üzerine yapılan baskılardan oluşuyor ve firma cam üzerine sınırsız modellerde baskıların yapılmasını sağlayabiliyor. Firma cam üzerine uygulanan baskıların renklerinin çıkmasını önlemek için aldığı önlemlerle baskıların camlar üzerinde uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor.