Tatile gideceği zaman veya her hangi bir yere seyahat planlandığı zaman içerisinde sevimli dostlarını arzu edilen rahatlığa kavuşturamayabilir. 

Pet Taksi Hizmeti Nedir?

Pet taksi tam da böyle durumlarda ihtiyacınız olan bir hizmettir. İstediğiniz noktaya sevimli dostlarınızı intikal ettirecek ve son derece keyifli bir şekilde yolculuk yapmasını sağlayacak bir hizmettir. Hayvanlarınızın özelliklerine göre araç düzeni bulunmaktadır. Her hangi bir şekilde hareket özgürlüğünü kısıtlama ve benzeri bir durum söz konusu değildir. Hayvanların yolculuk boyunca tüm ihtiyaçları düşünülmekte ve profesyonel çalışanlar tarafından zaman kaybetmeden ihtiyaçlar çözüme kavuşturulmaktadır.

Her hangi bir şekilde hayvan ayrımı asla yapılmamaktadır. Evcil olarak bakımını yapmakta olduğunuz tüm hayvanlara bu hizmet sağlanmaktadır. Hayvan ayrımı asla yapılmaz. Bazı hayvanlar yapıları gereği daha hareketli ve enerjik, bazıları ise daha ağır hayvanlardır. Bu iki farklı çeşit hayvanın aynı ortamda mutlu olması mümkün değildir. Bu sebeple hayvanın özellikleri ile doğru orantılı olacak şekilde bir ortamın hazırlanması gerekmektedir. Firmamız tarafından sağlanan hizmet hayvanların farklılıklarını dikkate alacak şekilde hazırlanmıştır. Taşımacılık sırasında asla farklı hayvanlar ve farklı hizmetler birleştirilmemektedir. 

Pet taksi noktasında dikkat edilmesi gereken bir diğer noktada hijyen sorunudur. Birçok hayvanın taşındığı araçların tam olarak temizliğinin yapılması ve bir sonraki taşıma işlemine hazır hale getirilmesi gerekmektedir. Aksi bir durumda hayvanlardan hastalık bulaşması çok olağan bir durum halini alır. Firmamız her taşımacılık öncesinde ve sonrasında hijyen ortamını tam sağlamakta ve araç komple dezenfekte edilmektedir. Böylelikle sevimli dostlarımızın her hangi bir şekilde rahatsızlanıp bulaşıcı hastalıklara muhatap olmalarının önüne geçilmiş olmaktadır. 

Pet Kargo Hizmeti Nedir?

Pet kargo; hayvanlarımızın uzak bir mesafeye gönderilmesini sağlamakta olan bir hizmettir. Örneğin tatile veya bir iş toplantısına gitmeniz gerekiyor ve sevimli dostunuzun da yanınızda olmasını istiyorsunuz. Böyle bir durumda iki alternatif bulunuyor. Birincisi hayvanınızı yanınızda götürmeniz ve ona istediği ortamı hazırlayamadan yolculuk yapmanız. İkinci seçenek ise son zamanlarda oldukça beğenilen ve tercih edilen Pet kargo hizmetinden faydalanmanız.

Hayvanların birçoğu hareketli yaşamaktan hoşlanmaktadır. Bizim rahat etmekte olduğumuz ortamlar onlar için aynı şeyi ifade etmeyebilir. Böyle bir durumda rahat ve huzurlu bir şekilde hayvanlarınızın seyahat ekmesi imkanı Pet kargo ile mümkün olmaktadır. Hizmet esnasında hayvanların rahat edebilecekleri tüm detaylar düşünülmüş ve hazırlanmıştır.

Ücret politikamız da son derece makul düzeyde tutulmuştur. Her hangi bir ek ücret hizmetlerimize tanımlanmamaktadır. Personelimiz hayvanlar ile ilgili birçok özel eğitime tabi tutulmuş kişilerdir. Zaman içerisinde eğitimleri devam etmekte her geçen gün hayvanlarımıza daha iyi bir hizmet verebilmenin çalışmasını yapmaktadır. Araçlarımız hayvan taşımacılığı ile ilgili tüm belgelere sahip, denetim altında tutulmakta olan araçlardır. Belirli periyotlarla denetimleri Devlet personeli tarafından yapılmakta ve hizmetin sağlanabileceği onaylanmaktadır. 

Hayatımızın bir parçası olan hayvanlarımıza kendi rahatımızın ve konforumuzun bir parçasını taktim etmek onlar için lüks değildir. Birçok noktada hayatımızı kolaylaştıran ve renklendiren hayvanlarınıza kısa yolculuklarda Pet Taksi ve uzun yolculuklarda Pet kargo hizmetinin layık görülmesi hayvanlarımıza verdiğimiz değeri göstermektedir. Uygun fiyatlar ile taşıma yapılacak mesafeye göre çıkarılan ücretler karışlığında hizmet verilmektedir. Fiyat politikası da keyfi olarak düzenlenmemekte denetimlere tabu tutulmaktadır.