Adalet Komisyonu Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun Teklifi'ni görüşmek üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde toplandı.

BİYOMETRİK TANIMA!

Komisyon Üyesi AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora toplantı ile ilgili bilgi verirken, “Artık şiddete son!Adalet Komisyonu’nda "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi’nin görüşmelerine başladık.Yasa ile spor alanı kavramını genişletiyoruz.Şiddete ilişkin cezalar artırılıyor.Biyometrik kimlik tanıma uygulamasına geçiyoruz” dedi.

BAYRAKTAR VE THY’YE TEŞEKKÜR

Milletvekili Salih Cora, Türk Hava Yolları’nın yeni uçağına şehit Eren Bülbül’ün adının verilmesi için başlatılan kampanyanın ardından yaşanan gelişmelere ilişkin olarak da yayınladığı mesajında Selçuk Bayraktar ve Türk Hava Yolları’na teşekkür etti.

Cora şu ifadeleri kullandı: “Trabzonumuzun ve ülkemizin gururu İHAların ve SİHAların mimarı Sn. Selçuk Bayraktar, Eren’imizin adını TB2 Eğitim Sihalarından birine verdi. Ayrıca Eren’imizin anısına Türk Hava yollarının yeni uçağının adı da Maçka oldu.

Bu duyarlı davranışlarından dolayı Sayın Selçuk Bayraktar’a, Baykar Savunma’ya, Sayın Bilal Ekşi’ye ve Türk Hava Yollarına teşekkür ediyoruz. Eren içimizde, adı da gökyüzünde yaşayacak. İyi ki varsın Eren.”