SAMSUN (AA) - Samsun Adalet Sarayı'nın zemin katında, Spor Toto Teşkilatı'nın katkılarıyla oluşturulan çok amaçlı spor salonu hizmete girdi.

Açılışını Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Koçak ve Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz'ün yaptığı spor salonundaki törene hakimler, savcılar ve adliye çalışanları katıldı.

Tosun, törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Samsun Adliyesi bünyesinde daha önce bahçemize kurmuş olduğumuz çok amaçlı halı sahaya ilaveten çok amaçlı spor salonunun açılışını yaptık" dedi. 

Salonun finansmanının tamamen Spor Toto Teşkilatı'nın tanıtım amaçlı verdiği katkıyla sağlandığını dile getiren Tosun, şunları kaydetti:

"Konunun uzmanı arkadaşlarla yaptığımız istişare sonucu yeteri kadar spor için gerekli aletleri aldık. Arkadaşlarımız kahve köşelerinde vakit geçirmesinler diye, aynı zamanda bilardo masaları, tenis masaları, langırt gibi oyunlarla sohbet edip vakit geçirebileceğimiz bir ortamı da oluşturma amacıyla, bir nevi lokal havasını da vermeye çalıştık. Umarım hem adliye personeli için hem meslektaşlarımız için faydalı olur."