Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, 2016 yılının millet iradesinin tecellisi bakımından son derece önem taşıyan tarihi bir yıl olduğunu söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında 2017 yılı için iyi dileklerini bildirdi. Günnar, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Millet olarak gerek ülkemizde gerekse dünyada önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bıraktık. Yepyeni bir yılı daha heyecan ve umutla karşılamanın haklı gururunu ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz. 2017 yılının yaşanan tecrübelerin ışık tuttuğu, yeni bir yol haritamızın belirlendiği ve büyük imkânları beraberinde taşıyan bereketli bir yıl olmasını diliyorum. 2016 yılı Ülkemizin gelişmesine, büyümesine ve demokratikleşmesine engel olmak isteyen tüm şer odaklarıyla mücadele konusunda ciddi adımlarında atıldığı önemli bir yıl olmuştur.”
 
“Milli İradeyi Tehdit Edenlere En Büyük Cevabı Milletimizin Kendisi Vermiştir” 


Günnar, 2016 yılının 15 Temmuz akşamı FETÖ terör örgütünün yaptığı ihanet kalkışmasını Milletin önlediğini dile getirerek, “FETÖ terör örgütünün ülkemize yaptığı darbe kalkışmasını yine bu aziz milletimiz meydanlara inerek önlemiştir. Demokrasi çiğnenmesin diye vatandaşlarımızın kimisi tanka kafa tutarken kimisi de köprülerde, yollarda göğsünü gere gere şehit olmak uğruna demokrasiye sahip çıktı. Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sokağa çıkın çağrısının ardından sokağa dökülen milyonların ayak sesleri yeri inletirken, vatandaşlarımız elde bayrak dilde tekbir ileri koşarak darbe kalkışmasının önüne geçmiştir. Güçlenen Türkiye’nin önünü kesmek, AK Parti'yi ve hükümeti yıpratmaya çalışarak ülkemizin son dönemde kaydettiği büyük atılımları sekteye uğratmak isteyenlerin milli iradeye karşı gerçekleştirmek istedikleri operasyonlara milletimizin fırsat vermediğini gösteren bir yıl oldu. Yeni yıl bu çerçevede millet iradesine ipotek koymaya çalışanlarla mücadelenin devam edeceği bir yıl olacak ve milli iradeyi tehdit edenlere en büyük cevabı yine bu milletin kendisi verecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.