Modern dekor tarzı çok popüler olduğundan ve siyah ve gümüş aksan parçaları, insanların dekorlarını biraz daha modern hale getirmek için kullandıkları bir şey olduğundan, metal tablo ve metal saat siyah ve gümüş duvar sanatının büyüyen bir trend haline gelmesi bizim için sürpriz değil! Aradığınız sanat türü buysa, doğru yerdesiniz. Aralarından seçim yapabileceğimiz birkaç parça var ve aşağıda birkaçını vurgulayacağız!

Fotoğraftan da görebileceğiniz gibi, bu sanat eseri çok modern ve soyut, metal tablo ve metal saat, tasagram, ancak göremediğiniz şey, bu parçanın hem iç hem de dış mekan kullanımı için uygun olmasıdır!

Duvar sanatını asmak istediğiniz alan daha büyükse, bu siyah ve gümüş duvar sanatı biraz daha büyüktür. Boyutları ideal derinliktir.  Metal tablo ve metal saat üç elmas alüminyum panelden oluşan bir sanat eseri. Paneller koyu gri şerit desenli dokulu el fırçalanmış çelik, kavisli bir tabana monte edilmiştir. Bu sanat eseri iç veya dış mekanlarda da kullanılabilir.

Ritmik Eğriler, Siyah Elmaslardan sadece biraz daha küçüktür, derinliği ölçer , metal tablo ve metal duvar saati , Tüm sanat eserlerimiz gibi, Premium çelik metal alaşımından yapılmıştır ve hemen hemen her duvar tipine monte edilebilir. Ritmik Eğriler, tamamen monte edilmiş iki ayrı metal duvar sanatı panelinden yapılmıştır. Ön panelde elle boyanmış ve gümüş bir taban üzerine yerleştirilmiş bir ızgara grafiğine sahiptir.

Bu üç parçadan hangisi favoriniz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin! Ayrıca, en yeni siyah ve gümüş duvar sanatımızdan haberdar olabilmeniz için Instagram hesabımızı takip ettiğinizden emin olun.

Akrilik bir bankın nasıl döşeneceği gibi küçük proje derslerinden çarpıcı alanları paylaşmaya ve bunları nasıl başaracağınıza dair arızalar sunmaya kadar, her şey için tasarımınız için temel kaynaktır. Kurucu  iç tarzını seviyorsanız, evini inanılmaz derecede uygun fiyatlarla güzelleştiren birçok parçayı satın alabileceğiniz dükkana gidin.

İster bir arka bahçe vahası oluşturmak için yollar arıyor olun, ister eski bir garajı kıskanılacak bir ofise nasıl dönüştüreceğinizi bilmek isteyin, sizi bekliyor. Parlak bir alan için hızlı ipuçlarından ve püf noktalarından, bir odanın tamamen nasıl dönüştürüleceğine dair ayrıntılı eğitimlere kadar, bu blog size normal bir kişinin bütçesinde nasıl profesyonel sonuçlar elde edeceğinizi gösterir.

Eski bir mobilya veya dekor parçasını taze ve yeni bir hale getirme fikrini seven çok seviyorsanız, bir takip vermek istersiniz. Ancak eski dönüşümlere dönüşmesi  vakit geçirmenin tek nedeni değil. Ayrıca, stil duyularınıza ilham verecek oda makyaj gösterileri ve düşünmeyi bırakamayacağınız parçaları güvence altına almak için uygun fiyatlı bir ev dekorasyonu mağazası da vardır.