Bunlardan biri de ahşap pencere türleridir. PVC çeşitlerinin dışında, birbirinden farklı yüksek oranda otomatik sistemlere sahip olarak üretilen, her aşaması kaliteli bir aşamadan geçirilerek uzun ömürlü kullanıma uygun şekilde tasarlanan ahşap pencereler, günümüzde tüm süreçlerin en iyi kullanıcı deneyimini sağlaması amacıyla sağlanmıştır.

Avrupa'da seçkin Türk markası olarak bilinen ve tanınan, bugün Türkiye’de de gücüyle birlikte kendinden söz ettirmeyi başaran marka Arbor, Türkiye’de ürettiği ahşap pencere tasarımlarıyla beraber markanın gücü adına her zaman fark yaratıyor. Pencere tasarımlarında profil üretimi, birleşme aşaması, boyama, cam ve aksesuar montajı gibi birçok aşamanın tam otomatik haliyle beraber süreçlerin tamamında kalite kontrol en üst seviyede tamamlanarak sizlere sunulmaktadır.

Hem daha kaliteli hem de yıllarca dayanıklı bir kullanım deneyimini müşterilerine sunan marka, kullanıcı dostu ahşap pencere tasarımlarıyla beraber sizlere beklentilerinizin üzerinde bir imkan tanımaktadır. Bununla beraber hem fabrika süreçlerinde hem de standart işlevlerde birçok otel projesinden tek katlı ev, villa ve özel plazalara kadar projelerin tamamında da bu markanın hizmetleri görüldüğünü fark edebileceksiniz.

Özgün bir tasarım ve çalışma konusunda da isterseniz birçok pencere modellerinden yararlanabilirsiniz. Burada şık tasarım ve renklerinin yanı sıra fonksiyonun farklı olduğu şekilde giyotin pencere çeşitleriyle beraber hem yukarı aşağı şekilde hem de istediğiniz yöne hareket edilebilir türleriyle beraber düşey sürme pencere modellerinden faydalanırsınız. Bu modellerdeki pencerelere giyotin adı verilerek, güvenli ve modern aksesuar çözümlerinde de günümüzde çok yaygın şekilde tercih ediliyor. Son derece modern bir yapıda tercih edilmekte olan bu mimari üslup ile yeni binalarda olmazsa olmaz pencere tasarımlarından biridir.

Enerji Tasarrufunu Arbor İle Yaşayın

Ortalama bir binada kış aylarında ısı kaybı %15 oranın pencerelerden dolayı yaşanır. Bu sorunların birçoğu büyüklü küçüklü tüm yapılarda söz konusu olurken, masif ahşap kullanımı ile birlikte pencerelerde bu sorunu aşmak mümkün olmaktadır. Teknoloji gelişimi sayesinde %50 üzerinde son dönemlerde kapı ve pencerelerdeki masif ahşap kullanımı artmış durumdayken, teknoloji ile beraber doğal hammadde, yan malzemeleriyle beraber gelişmeler kazanılmıştır.

Benzer proje anlamında ister açık isterseniz de kapalı kilitlenen biçimde kepenk sistemlerinde de ahşap kepenk modellerinden faydalanabilirsiniz. Sabit lamelli, hareketli türleriyle imal edilen bu ahşap kepenklerin tamamında da birbirinden farklı modellerde gün ışığına uygun, görüşü kontrol edebilme gibi çözümler de sağlanır. Renk ve tasarım noktasında da rustik, tablalı ya da kanatlı gibi çözümlerle beraber istediğiniz her zaman en önemli modellerden de faydalanabiliyorsunuz.

Siz de pencere çözümlerinden ahşap kepenklere kadar özgün çalışmalarda, istediğiniz uzunluk, genişlik ve çaplarda birbirinden farklı tiplerine göre Arbor ile beraber pencere, kepenk çalışmaları için başvurabilirsiniz. Öncesinde proje çalışması sonrasında da fiyat çalışması ve fiyat teklifi gibi isteklerde de değerlendirerek görüşebilir, bilgi, destek alabilirsiniz.