Dünyanın birkaç ülkesi hariç her yerinde faaliyet gösteren Airbnb, nerede olursanız olun kolayca konaklama yapabilmenize imkan veriyor.

Kişilerin kendilerine ait mülkleri kiraya vermesini ve dünyanın her yerindeki potansiyel konuklara ulaşabilmesini, bu sayede ek gelir elde edebilmesini sağlayan Airbnb sağladığı farklı avantajlarla hem konukları hem de ev sahiplerini koruyan bir yapıya sahip. Sürekli olarak ulaşabileceğiniz bir destek hattına sahip olan Airbnb’de herhangi bir mağduriyet yaşamanız neredeyse imkansız. Listelenen evin beklediğiniz gibi çıkmaması, olumsuz hallerle karşılaşmanız gibi durumlarda anlık olarak paranızı iade eden Airbnb, sunduğu bu güvenli ortam sayesinde özellikle tercih ediliyor.

Sadece bunlarla kalmayıp pek çok farklı indirim kampanyasıyla da tanınan Airbnb, konaklama masraflarınızı ciddi oranda düşürebilen farklı kampanyalara sahip.

Örneğin, ilk kez rezervasyon yapacak olan kişilere 300 TL’ye varan seyahat kredisi veren Airbnb, bu Airbnb indirim kodu sayesinde seyahatlerinizin çok daha ekonomik geçmesini sağlayabiliyor.

Nerede konaklama yapacağınız fark etmeksizin, listelenen tüm ilanlarda kullanılabilen bu Airbnb seyahat kredisi, özellikle uzun süreli konaklamalarda ciddi rakamlara ulaşabiliyor. 300 TL’ye varan bu indirimler sayesinde ekonomik bir şekilde tatil yapabilmeniz mümkün. Sitemizde yer alan ilgili alana tıklayarak Airbnb’ye kaydolmanız durumunda ilk rezervasyonunuzda bu indirim kodundan yararlanabilmeniz mümkün.

Rezervasyon tutarınıza göre değişkenlik gösteren indirimler, sadece ilk rezervasyonunuz için değil ikinci rezervasyonda da geçerli olmakta. Özellikle kısa süreli konaklamalarda neredeyse tüm rezervasyon masrafının yarısına kadar ulaşabilen bu indirim miktarı ciddi anlamda cebinizi rahatlatabilir.

Airbnb indirim kodunu kullanmak için yapmanız gereken tek şey www.airbnbseyahatkredisi.net sitesi üzerinden ilgili linke tıklayarak kaydolmak. Kupon, seyahat kredisi olarak hesabınıza otomatik bir biçimde tanımlanıyor ve ek olarak herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmıyor.