BARTIN (AA) - AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, "AK Parti’nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. AK Parti kadroları bu önemli makamların kıymetini ve değerini çok iyi bilir" dedi.

Manav, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, partilerinin 22 Mayıs Pazar günü Ankara’da olağanüstü kongresini yapacağını anımsatarak, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun süreç içerisinde kıymetli çalışmalara imza attığını söyledi.

Davutoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede teslim edeceğini belirten Manav, şunları kaydetti:

"Bu bayrak yarışının içerisinde Sayın Genel Başkanımız, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiştir, önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve başbakanımızda aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir. AK Parti’nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. AK Parti kadroları bu önemli makamların kıymetini ve değerini çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve AK Parti teşkilatlarıyla kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena’da olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz."