BOLU (AA) - AK Parti Bolu İl Teşkilatı, Bolu'da kas erime hastalığıyla mücadele eden 9 yaşındaki Mustafa Yiğit Kurubaş adına ailesinin maddi sıkıntıları nedeniyle başlatılan yardım kampanyasına destek verdi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Vacit Kurubaş'ın Duchenne Müsküler Distrofi (DMD) hastalığı ile mücadele eden oğlu Mustafa Yiğit Kurubaş için Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bolu Valiliği tarafından başlatılan bağış kampanyasına destekler sürüyor.

Hindistan'a gitmesi gereken ancak maddi sıkıntılar nedeniyle gerekli parayı bulamayan aileye destek olmak isteyen parti teşkilatı adına AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve il yönetimi, Kurubaş ailesini ziyaret etti.

Mustafa Yiğit'in hastalığı ve tedavisi hakkında aileden bilgi alan Doğanay, küçük çocuğun Hindistan'a gidebilmesi için aileye 50 bin lira maddi destekte bulundu.

- "Bir çocuğun yaşamı dünyaya bedeldir"

Doğançay, ziyarette yaptığı açıklamada, Mustafa Kurubaş'ın hastalığını öğrendikten sonra parti üyeleri ile görüştüğünü dile getirerek, "Biz de kampanyaya destek olmak için seferber olduk. Sadece bizlerin desteği önemli değil, burada en büyük görev anne ve babaya da düşüyor. Bir an önce Hindistan'a gidin ve oğlunuzun tedavisini gerçekleştirin. İnşallah yavrumuzun uzun yıllar yaşayacağını öğrenirsek, bizler de sizleri havaalanında sevgiyle ve mutlulukla karşılarız. Bu yardımı siyasi bir amaçla değil, insani duygularımızla yaptık. Bir çocuğun yaşamı dünyaya bedeldir." ifadelerini kullandı.