BOLU (AA) - AK Parti Bolu İl Başkanlığı yöretimi, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bolu Şubesini ziyaret etti.

MÜSİAD'ın Karamanlı'daki dernek binasına yapılan ziyarette, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın yanı sıra partinin il ve merkez ilçe yönetim kurulu ile kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

MÜSİAD Şube Başkanı Abdullah Abat, ziyarete yaptığı konuşmada, iş adamları olarak referandum ve cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş sürecinin ekonomik anlamda tam bir müstakillik sergileneceği düşündüklerini söyledi.

Abat, "Bu süreci işsizliğin en alt seviyelere çekileceği müreffeh ve tam bağımsız bir ekonomi için atılacak ilk adımı olacak. İş adamlarına bilgilendirme ve sistemin getireceği sinerjinin detaylı anlatımları konusunda konferans, seminer ve bilgilendirme toplantılarına start verildi. 7 Nisan'da da Genel Başkanımız Nail Olpak bey ile bakan düzeyinde geniş katılımlı toplantı yapacağız." diye konuştu.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Abat, partililere bu süreçteki çalışmaları için başarı dileklerini iletti.

AK Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay da Abat ve yönetimine kabullerinden dolayı teşekkür ederek, birlikte Bolu’da güzel işler yapacaklarını dile getirdi.