KASTAMONU (AA) - AK Parti İnebolu İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İnebolu Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişiminde Türkiye'nin büyük bir ihanet ve işgal teşebbüsüyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Darbe girişimiyle Türkiye'nin iç savaşa sürüklenmek istendiğini Çelik, "Bu mücadeleyi hamdolsun ülkemiz ve milletimiz kazandı. Türkiye'de şu anda tüm terör örgütlerine karşı ciddi bir mücadele sürdürüyoruz. Tabii ki 15 Temmuz'un kahramanları var. Başta 246 şehidimiz, 2 binin üzerinde gazimiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Onların yaptıkları ilelebet unutulmayacak." dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir ise Anayasa değişikliği çalışmaları hakkında bilgi verdi.

MHP'nin desteğiyle bu değişikliğin TBMM'den geçeceğini belirten Demir, "Anayasa değişikliği ile ilgili bir sürece girdik. Mart sonu veya nisan ayında muhtemel olarak bir referandum süreci başlayacak. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde liderimizi inşallah başkan olarak ülkemizin başına getirmek için bütün gayretimizi şimdiden göstermeye başlayacağız." diye konuştu.

Danışma meclisinde AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu da parti faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Halil Uluay da katıldı.