ZONGULDAK (AA) - AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, "Yeni arkadaşlarımızla birlikte Zonguldak'a hizmet noktasında ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Karaduman, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 20 Aralık 2014'te gerçekleştirilen kongrenin ardından görev dağılımı yaptıklarını belirterek, 30 kişilik yönetim kurulunun, 15'inin yeni isimlerden oluştuğunu söyledi. 

Genel seçimlerde, partilerine yakışan bir oy oranı alacaklarını ifade eden Karaduman, "Yeni arkadaşlarımızla birlikte belediye başkanları ve il genel meclis üyelerimizle birlikte beldelerimize, köylerimize ve Zonguldak'a hizmet noktasında ne gerekiyorsa yapacağız. Hem milletvekillerimizle hem de teşkilatlarımızla ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza güzel hizmetler yapmak için partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Karaduman, kentte yürütülen projelere değinerek, şöyle konuştu:

"Projelerimizin bir çoğu bu yıl içinde birçoğu tamamlanacak. Özellikle vatandaşımız kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürlüklerinden hizmet alma noktasında bir takım sıkıntıları var.  İl müdürlüklerini Mithatpaşa Mahallesi 69 Ambarları mevkisine yerleştirmeyi planlıyoruz. Hem Valimiz Ali Kaban'ın hem de bizim böyle bir düşüncemiz var. Kentsel dönüşüm konusunda Zonguldak'ın bugüne kadar tanışması gerekirdi. Birçok şehir,  artık görsel anlamda kentsel dönüşümden yararlanmaya başladı. Bu dönüşüm belediye öncülüğünde yapılması gerekiyor. Siz alanları kentsel dönüşüm alanı olarak yaparsanız, vatandaşta bunu kullanabilir ama bu konuda hiçbir çalışma yapılmıyor."