AMASYA (AA) - AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, ilçe teşkilatının birlik ve beraberlik içinde 2019 yerel ve genel seçimlerinde büyük başarılara imza atacağını söyledi.

Başkan Kuzucu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe kongrelerinin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir dizi çalışma yaptıklarını belirtti.

AK Parti'nin, 2023 hedefleri doğrultusunda hızla ilerlediğini ifade eden Kuzucu, 2019'da yapılacak yerel ve genel seçimlere hazır olduklarını vurguladı.

"Görev süremiz boyunca ülkemiz ve memleketimiz için çalışacağız." ifadesinde bulunan Kuzucu, şunları kaydetti:

"Bu makamlar millete hizmet etme makamlarıdır. İlçe kongremizin ardından yeni yönetimimiz oluştu. Görev süremiz boyunca ülkemiz ve memleketimize hizmet etmenin gayreti içinde olacağız. Makamımızdan ayrıldığımızda en azından 'bizim dönemimizde de bunlar yapıldı' diyebilmeliyiz. Bu bizim için en büyük mutluluk olacaktır. Allah herkese doğduğu, büyüdüğü memlekete hizmet etmeyi nasip etmez. Şükürler olsun bize böyle bir görevi nasip etti. İnşallah biz de bize güvenenleri mahcup etmeden görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. AK Parti Merzifon İlçe Teşkilatı birlik ve beraberlik içinde, 2019 yerel ve genel seçimlerinde büyük başarılara imza atacaktır."