AMASYA (AA) - AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, "Yerli ve milli otomobilin Merzifon’da üretilmesi için hazırlatılan kitapçık Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın masasına ulaştı. İktidar partisi olarak üzerimize düşen her görevi eksiksiz yerine getiriyoruz. Sürecin takipçisiyiz." dedi.

Başkan Kuzucu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerli otomobilin Merzifon'da üretilmesi için Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığınca sürdürülen çalışmalara tam destek verdiklerini söyledi.

Yerli otomobil fabrikasının Merzifon'a kurulması için çok hevesli olduklarını aktaran Kuzucu, mesailerinin bu yönde olduğunu vurguladı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Amasya Milletvekili Naci Bostancı ile sürekli istişarede bulunduklarını dile getiren Kuzucu, şöyle konuştu:

"Yerli ve milli otomobilin Merzifon’da üretilmesi için Ticaret ve Sanayi Odamızın bir dizi girişimleri var. Bu çalışmaları destekliyor, iktidar partisi olarak üzerimize düşen her görevi harfiyen yerine getiriyoruz. Sayın Valimiz de bu konuda Merzifon’un avantajlarını anlatan kitapçık hazırlattı. AK Parti Amasya Milletvekilimiz Naci Bostancı hazırlatılan kitapçığı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teslim etti. Cumhurbaşkanımızın masasında dosyanın olduğunu biliyoruz, hafızasında da zaten Merzifon ismi var. Sürecin olumlu şekilde ilerlediğini düşünüyorum. İnşallah Merzifon’a nasip olur."

AK Parti iktidarı döneminde Merzifon’un havaalanı, polis okulu, hastane gibi önemli hizmetlere kavuştuğunu vurgulayan Kuzucu, yüzyılın projesi olarak adlandırılan yerli ve milli otomobilin ilçede üretilmesinin kendilerini gururlandıracağını belirtti.