ORDU (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın düzenlenecek AK Parti Ordu 6. Olağan Kongresi için hazırlıklar tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kongrenin gerçekleştirileceği Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nun süslendiği, salon çevresi ile Erdoğan'ın geçiş güzergahının ise bayrak, flama ve posterlerle donatıldığı belirtildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce salon dışında vatandaşlara hitap edeceği, ardından salonda partililere sesleneceği aktarıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Ordu'da ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını vurguladı.

Erdoğan'ın, 17. kez Ordu'yu ziyaret edeceğine işaret eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"AK Parti Ordu İl Başkanlığı ve Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yaklaşık 10 gündür değerli milletvekilleri ve partili arkadaşlarımızla beraber miting için hem teknik olarak hem de hemşehrilerimizin katılımının sağlanması için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın Ordu'muza gelişini sahil yolu boyunca, şehir ve ilçe merkezleri de olmak üzere bilboard, reklam alanları, yerel gazetelerimiz ve televizyonlarımızda görsel anlamda duyurduk."

Yılmaz, tüm Orduluları yarın saat 15.00'de Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı mitinge davet etti.