ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, millete hizmet etmenin en temel görevleri olduğunu belirterek, "Benim hiçbir siyasi kaygım ve hedefim yok, millete hizmet için buradayım." dedi.

Yediyıldız, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu ilçesinde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde çalışmaları yürüten Yediyıldız, bu kapsamda esnafları tek tek ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Yediyıldız, yaptığı açıklamasında istikrarın devamı için çalıştıklarını söyledi.

Türkiye'de bugün güçlü bir iktidarın olduğuna dikkat çeken Yediyıldız, "Türkiye’de güçlü bir iktidar var ve bu güçlü iktidar gücünü gösteriyor ve gereğini yapıyor. İnşallah bundan sonra da bu iktidarın gücü devam edecek, memleketimize, milletimize, Ordu ve Aybastı'ya çok daha güzel yatırımlar kazandırılacak. Aybastı'nın son hayali olan doğal gazın geleceğine bile inanıyorum. Ama bunların olabilmesi için AK Parti hükumeti ve istikrarın devam etmesi gerekiyor." diye konuştu.

Konuşmasının devamında milletvekili olmak için değil Ordu'ya hizmet vermek için burada olduklarına dikkat çeken Yediyıldız, "Ben, milletvekili olmak hesabı ile değil, bu sorumlulukta memleketime ve milletime nasıl hizmet edebilirim? Hangi hizmetleri yapabilirim? O sorumluluk ile buradayım. O mesuliyeti taşımak için buradayım. Yoksa benim hiçbir siyasi kaygım ve hedefim yok, millete hizmet için buradayım, tek hedefim budur." şeklinde konuştu.