KARABÜK (AA) - AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi

Bir düğün salonunda yapılan toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi.

Genel merkezde yönetimi oluşturduklarını ve onaylandığını ifade eden Saylar, "Hepiniz, Safranbolu'da partimizin en yüksek oranda oy olacak şekilde çalışmalara devam edeceksiniz. Bizde durmak yok yola devam. Her şey hizmet için, Safranbolu için" diye konuştu.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy da AK Parti kurulduğundan beri Safranbolu Belediyesinin AK Parti'de olduğunu söyledi.

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya ve yönetimiyle daha büyük hizmet yapmaya, halkın ihtiyaçlarını giderme hususunda gayretlerine bir ivme kazandıracaklarını vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu:

"Bu çıtayı yükseltmek için gayretlerimiz devam ediyor. İnşallah önümüzdeki dönemde de Ali Kaya ile birlikte bölgemizin ihtiyaçlarını, hemşerilerimizin ihtiyaçlarını giderme hususunda el ele kol kola bir çalışma sergileyeceğiz. Amacımız Türkiye'de olduğu gibi Safranbolu'da da AK Parti'yi en yüksek oy oranına taşımaktır. Bu uğurda yılmadan yorulmadan koşturmaya devam edeceğiz."

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya ise kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti.

Yönetimi oluştururken Safranbolu'nun değerlerini ön planda tutmaya çalıştıklarını anlatan Kaya, şunları kaydetti.

"Safranbolu'nun değerleri çerçevesinde her kesime, her zümreye dokunmak istedik. Bununla ilgili de yönetim kurulu listesi oluşturduğumuzu düşünüyorum. Safranbolu'yu bütünüyle sardığımızı, kucakladığımızı AK Parti ailesinin Safranbolu'ya veya tüm Türkiye'de verdiği önemi biz burada da vermek istedik. Buna göre bir yönetim kurulu bir listesi oluşturduk."

Konuşmaların ardından yeni yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı.