SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, SKM Başkanı Adem Bektaş ve ilçe belediye başkanları, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Çiğdem Karaaslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen yerel yönetimler toplantısına katılan Göksel, Bektaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile il yönetim kurulu üyeleri Ercan Can ve Yılmaz Açan, Karaaslan'ı ziyaret etti.

Göksel, Karaaslan'a görevinin hayırlı olmasını dileyerek, ''Samsun'un Ankara'da bir bakanın ardından genel başkan yardımcısı ile temsil ediliyor olması bizim için büyük bir gurur kaynağı oldu. Çiğdem Karaaslan milletvekilimizin MKYK'daki görevinin ardından MYK'da Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alması Samsun adına bir şanstır. Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, bakanımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile Samsun'a geçmişteki hizmetlerimizi arttırarak devam edeceğiz'' dedi.

Karaaslan ise kendisini ziyaret eden Samsun heyetine teşekkür ederek, ''Verilen bu görev ile büyük bir sorumluluk üstlendik. Bu görevle Samsun'a daha fazla faydalı olacak çalışmalara gerek merkezi yönetim gerekse yerel yönetimlerle birlikte imza atacağız. Tüm çalışmalarımız Samsun için olacak'' diye konuştu.