KASTAMONU (AA) - AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, teşkilat olarak ilçedeki 54 köyü ziyaret edeceklerini söyledi.

Başkan Ekşi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 2019 yılında yapılacak seçimlerine kadar "çalmadık kapı bırakılmayacak" talimatı üzerine AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı olarak köyleri ziyaret edeceklerini söyledi.

İlk ziyaretlerini Ekincik köyüne yaptıklarını belirten Ekşi, teşkilat olarak bütün Tosyalı hemşehrilerini yaşam alanlarında ziyaret etmeye gayret ettiklerini söyledi.

"Sorunları yerinde görmek ve el birliğiyle çözüm üretmek düşüncesiyle yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz" diyen Ekşi, "Vatandaşlarımız Türkiye'de ve dünyada yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve başarıya ulaştırdığı projelerin halkımız tarafından takdirle karşılandığını bir kez daha görmek bizleri çalışmalarımızda daha çok motive ediyor." diye konuştu.

Ekşi, ziyarete, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı üyeleri ile Tosya Belediyesinin AK Partili Meclis üyelerinin de katıldığını belirtti.