TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Revi, mesajında, 2020 yılının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının gölgesinde geçtiğini hatırlatarak, yeni yılın herkese sağlık mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin, pandemi sürecini en az hasarla atlatan ülkeler arasında yer aldığını kaydeden Revi, şöyle devam etti:

"Özellikle ülkemizin sağlık altyapı yatırımları bu zorlukları aşmamızda önemli bir etken oldu. Tüm bu yatırımlara rağmen sağlık alanında yeni hastaneler ve yatırımlar yapmaya devam ederek bu başarıyı daha ileri noktalara taşıyoruz. Pandemi sürecinde esnafımız ve vatandaşlarımıza devlet olarak elimizden gelen tüm katkıları sağlamaya çalıştık. Tüm çabalarımıza ve mücadelemize rağmen hayata veda eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Tedavi gören hastalarımıza da acil şifalar diliyorum."

Revi, Türkiye'nin 2021 yılında da bütün olumsuzluklara rağmen ilerleyişini sürdüreceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Ülkemize yönelik yapılan tüm ekonomik ve siyasi saldırıların üstesinden daha fazla üreterek, daha fazla çalışarak geleceğiz. AK Parti millet için üreten, milletin geleceği için çalışan bir dava partisidir. Yeni yılda da aynı azim ve kararlılıkla inandığımız yolda yürüyerek Türkiye'yi yeni yüzyıla taşıyacağız. Hiçbir güç devletimizin ve milletimizin bu yükselişini engel olamayacak."