Bordo-mavililerin efsane ismi Dozer Cemil isminin yeni sezona verilmesinin çok anlamlı olduğunu söyleyen Ayvazoğlu Devlet eski Bakanı aynı zamanda Cemil Usta’nın da yakın arkadaşı olan Faruk Özak ile birlikte ailesini ziyaret ederek eşi Serpil Usta’ya hayırlı olsun temennisini iletti.

Ayvazoğlu, Cemil Usta’nın Trabzonspor’a olan sevgisinin çok farklı olduğunu ve onu efsane yapan çok önemli hasletlere sahip olduğunu belirterek, “Futbol  camiası için önemli isimlerden Cemil Usta Sezonu tüm futbolseverlere özellikle Trabzon’a ve Trabzonlulara hayırlı olsun. Trabzon’un ve Milli Takımın efsanesi Cemil Usta , 1975-76 ve 1976-77 sezonlarında  iki kez şampiyonluk yaşayarak Anadolu devrimini gerçekleştiren efsane Trabzonspor kadrosunun sol beki namı diğer  Dozer Cemil,  'Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, para için kulübümü terk edip başka kaptanların arkasında sahaya çıkmak bana yakışmaz! ' diyen efsane isimle bu sezon çok daha anlamlı olacaktır” diye konuştu. 

Devlet eski Bakanı Faruk Özak ile birlikte ailesine yaptıkları ziyarete de değinen Ayvazoğlu, “2003 yılında ebediyete irtihal eden ailenin babası Dozer Cemil‘in eşi ile birlikte bu gurur ve mutluluğu paylaştık . Trabzonspor ailesinin bir ferdi olmanın ayrıcalığı ile hep birlikte sezonun adının belirlenmesinde ve bu onuru ailesine ve Trabzonlulara yaşatmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.