TRABZON (AA) - TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili ve birinci sıra adayı Muhammet Balta, Ortahisar ilçesinde esnaf ve vatandaşı ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşla bir süre sohbet eden Milletvekili Balta, tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de her oyun çok önemli olduğunu söyledi.

24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Balta, şöyle devam etti:

"Çocuklarımızın ve geleceğimiz adına biz burada projeci olan, yaptığı yapacaklarının teminatı olan, Türkiye'ye ufuk açan, özgürlükler alanında ciddi mesafeler kat eden, bir lider var. O da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun da bir partisi var. AK Parti'nin ve Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden güçlenerek çıkması gerekiyor. Hem kendisi yürütmenin başı olarak çıkması gerekiyor, hem yasamada istediği çoğunluğu elde etmesi gerekiyor. Biz diyoruz ki güçlü hükümet, güçlü meclis, güçlü Türkiye. Bizim anlayış olarak sizden beklediğimiz budur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni dönemde başkan seçilmesi durumunda Türkiye çok büyük bir istikrar yakalayacak. Bu nedenle herkesi oy vermeye ve sandığa sahip çıkmaya çağırıyorum."

Hizmetin AK Parti'nin işi olduğunu vurgulayan Balta, "Hem ülke genelinde hem Trabzon'umuzda bu zamana kadar eserlerimizle, yaptıklarımızla övündük. Laf üretmedik, iş ürettik. Laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyduk ve her bir yanımızda eserlerimizle konuştuk." diye konuştu.

Milletin sadece oyuna değil, dualarına da talip olduklarını belirten Balta, şöyle konuştu:

"Onun için şehrimizin en ücra mahallelerine kadar teşkilatlarımız, belediyelerimiz ve bizler ulaşmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 24 Haziran'dan sonra daha çok koşturacağız, daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. 24 Haziran'da yeni yönetim sisteminin hayata geçmesiyle Türkiye şaha kalkacak ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacaktır. Vakit Türkiye vakti, vakit birlik olma vaktidir."