SAMSUN (AA) - AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı Danışma Toplantısı düzenlendi.

AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, parti binasında düzenlenen toplantıda, yapımı devam eden eğitim yatırımlarında endüstri meslek lisesi, Atatürk Ortaokulu, sağlık meslek lisesi ve i̇mam hatip ortaokulu inşaatlarının son aşamaya geldiğini söyledi.

Çiftçinin üretimde verimini artıracak sulama göletlerinde de önemli yol kat ettiklerini belirten Doğan, Narlısaray Göleti'nin ölçüm çalışmalarının devam ettiğini, Doluca Göleti'nin aralık ayı içerisinde yapım ihalesine çıkacağını, Saraycık Göleti'nin yüklenici firmaya yer tesliminin yapılacağını, Kapaklıeşme Göleti'nin ise projesinin bittiğini anlattı.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Önder ise Vezirköprü'de ciddi yatırımlar yapıldığını ancak yüzölçümü büyük olduğu için çalışmaların az gibi görünebildiğini dile getirdi.

Bu yöndeki söylemler karşısında dik durulmasını isteyen Önder, "Çünkü ciddi şekilde çalışmalar yapılıyor. Muhalefet partileri tarafından hastane yapımında çıkan sorundan dolayı ilçeye hastaneyi kendilerinin yapacağı yönünde söylemler de var. Bunlara kulak asmayın. Buraya bir hastane yapılacaksa bunu bizim hükümetimiz yapacak." dedi.

Önder, teşkilatların çalışmalarına hız vermeleri gerektiğini belirterek, 2017'da yapılabilecek olası referanduma hazırlıklı olmalarının önem taşıdığını vurguladı.

Toplantıya Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile partililer katıldı.