SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıldönümüne ilişkin, AK Parti ve ona yürekten bağlı aziz milletin, FETÖ'nün darbe girişiminde olduğu gibi bundan sonra da gerçekleşebilecek her türlü iç ve dış ihanet şebekelerinin eylemlerine karşı dimdik duracağını, tüm sevenleri ve teşkilat mensupları ile Türkiye için mücadele etmeye devam edeceğini belirtti.

Göksel, AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, milletin bağrından çıkarak, millet adına siyaset yapmayı düstur edinmiş AK Parti'nin, 15 yıldır Türk siyasi hayatına damga vurduğunu ifade etti.

Türkiye'nin, bu 15 yılda AK Parti'nin her türlü desise, oyun ve hile, iftira ve haksız yakıştırmaların yanı sıra son olarak 15 Temmuz'da FETÖ/PDY hain darbe ve ihanet girişimi ile alaşağı edilmek istenmesine tanık olmasına karşın, aynı sürede başarılamaz denen her ne varsa başardığına işaret eden Göksel, şunları kaydetti:

"(AK Parti) Halledilemez denen her ne sorun varsa çözüme kavuşturmuştur. Onarılamaz denen hangi çatlak varsa onarmış, 'olmaz, mümkün değil' denen onlarca sıkıntıyı bertaraf ederek Türkiye'yi 2023 hedeflerine kilitlemiştir. Zaten şer güçlerin hazımsızlığı da bundandır. Çok değil daha 1 ay öncesi kadar yakın bir zamanda, son dönemin post-modern ve benzeri bütün popüler tabirlerini de yetersiz bularak, bilfiil darbe teşebbüsüne kalkışan hainlerin amansız saldırılarına maruz kalan Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti ve ona yürekten bağlı aziz milletimiz, nasıl ki bu hain teşebbüs başarıyla püskürtülmüşse, bundan sonra da gerçekleşebilecek her türlü iç ve dış ihanet şebekelerinin eylemlerine karşı yine dimdik duracak, tüm sevenleri ve teşkilat mensupları ile Türkiye için mücadele etmeye devam edecektir."

Göksel, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğu özel günlerde, daha sıkı kenetlenmenin, kardeş olmanın önemini millet olarak bir kez daha idrak ettiklerini dile getirerek, "Bu duygu ve düşüncelerle mensubu bulunduğumuz AK Parti'nin 15. kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyor, geçmişten bugüne tüm demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, demokrasinin yüceltilmesi adına varlığını ortaya koyan aziz milletimiz önünde saygıyla ve hürmetle eğiliyorum." ifadelerini kullandı.